Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale, va intra în cursa pentru obținerea funcției de președinte executiv al PSD. Anunțul a fost făcut sâmbătă pe contul său de Facebook.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Țin la fiecare coleg de-al meu, încă din prima zi în care m-am înscris în PSD. Am trecut prin multe, am suferit înfrângeri, ne-am bucurat când am avut aprecierea oamenilor. Am fost consilier județean, deputat, lider de grup si acum ministru, dar cea mai importantă calitate este cea de coleg al tuturor care cred că PSD a făcut, face și va face lucruri bune pentru România. Am făcut și greșeli și trebuie să ni le asumăm, pentru că doar așa vom recâștiga încrederea oamenilor.

Așadar, candidez pentru funcția de președinte executiv al PSD, într-un moment important pentru partid, însă rămân acelasi om pe care s-au putut baza mereu. Le mulțumesc colegilor mei de acasă și tuturor celor ce se vor alătura acestei noi provocări pentru viitorul PSD“, a scris Daniel Suciu pe contul său de socializare.

Congresul extraordinar al PSD va avea loc pe data de 29 iunie, la Sala Palatului din București, unde sunt așteptați să participe între 3.000 și 4.000 de delegați, dintre care 84 sunt din Bistrița-Năsăud.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania