fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDVicepremierul Daniel Suciu va candida pentru funcția de președinte executiv al PSD

Vicepremierul Daniel Suciu va candida pentru funcția de președinte executiv al PSD

Publicat în

spot_img
spot_img

Vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale, va intra în cursa pentru obținerea funcției de președinte executiv al PSD. Anunțul a fost făcut sâmbătă pe contul său de Facebook.

Țin la fiecare coleg de-al meu, încă din prima zi în care m-am înscris în PSD. Am trecut prin multe, am suferit înfrângeri, ne-am bucurat când am avut aprecierea oamenilor. Am fost consilier județean, deputat, lider de grup si acum ministru, dar cea mai importantă calitate este cea de coleg al tuturor care cred că PSD a făcut, face și va face lucruri bune pentru România. Am făcut și greșeli și trebuie să ni le asumăm, pentru că doar așa vom recâștiga încrederea oamenilor.

Așadar, candidez pentru funcția de președinte executiv al PSD, într-un moment important pentru partid, însă rămân acelasi om pe care s-au putut baza mereu. Le mulțumesc colegilor mei de acasă și tuturor celor ce se vor alătura acestei noi provocări pentru viitorul PSD„, a scris Daniel Suciu pe contul său de socializare.

Congresul extraordinar al PSD va avea loc pe data de 29 iunie, la Sala Palatului din București, unde sunt așteptați să participe între 3.000 și 4.000 de delegați, dintre care 84 sunt din Bistrița-Năsăud.

Articole recente

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

Mai multe articole de același fel