fbpx
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVVIDEO | Un lup în vizită la un grup de urşi, într-o...

VIDEO | Un lup în vizită la un grup de urşi, într-o pădure din Braşov

Publicat în

spot_img
spot_img

Imagini inedite cu un lup care „a vizitat” un grup de urşi au fost surprinse într-o pădure de lângă Braşov. Situaţia este rar întâlnită, de obicei întâlnirea dintre aceste animale nu este paşnică.

La unul dintre observatoarele amenajate de Regia Publică Locală a Pădurilor Kronstadt, din Braşov, a fost filmată întâlnirea dintre un lup şi un grup de urşi. Din imaginile oferite spre publicare de Primăria Braşov se poate observa că, deşi s-au aflat la o distanţă mică unele de altele, animalele sunt obişnuite să convieţuiască fără să se atace, iar întâlnirea nu s-a soldat cu incidente.

Potrivit autorităţilor locale, pentru ocrotirea fondului cinegetic, în ultimii ani Regia Publică Locală Kronstadt a dezvoltat un nou concept, acela de vânătoare de imagini, prin care dă posibilitatea tuturor pasionaţilor de natură şi faună să „ţintească”, prin obiectivul aparatelor de fotografiat sau al camerelor video, imagini inedite cu animalele de pe fondurile pe care le administrează. În acest scop, regia, a realizat trei observatoare din care pasionaţii pot viziona animalele sălbatice şi pasările.

Pentru ajutorarea speciilor de interes cinegetic, în timpul iernii, regia, a dezvoltat o reţea de puncte de hrănire complementară şi monitorizare atât pentru urs şi mistreţ, cât şi pentru cervide şi căprior, amplasată în interiorul fondului cinegetic.

Sursa: Mediafax

Articole recente

Alfred Simonis a fost reales în funcţia de preşedinte al PSD Timiş

Simonis se află la cel de-al doilea mandat de preşedinte al PSD Timiş şi a fost unicul candidat pentru această funcţie.

O femeie din Timișoara a murit, după ce a fost stropită cu benzină de soţul ei care apoi i-a dat foc

Agresorul ei a fost cel care a sunat la numărul de urgenţă 112, când şi-a dat seama ce a făcut.

Timișoara a devenit capitala europeană a luminii, la festivalul Lights On

De vineri, Timișoara a devenit capitala europeană a luminii. Acolo a început festivalul Lights On, care va dura 10 zile. Totul la 139 de ani de la momentul în care Timișoara devenea primul oraș din Europa cu străzile iluminate electric.

Antal Árpád: Exemplul din Corsica este un „semnal important” din punct de vedere al autonomiei Ţinutului Secuiesc

Primarului din Sfântu Gheorghe a scris, pe pagina sa de socializare, că anunţul lui Emmanuel Macron “reprezintă o piatră de hotar şi în privinţa minorităţilor naţionale europene!”

Mai multe articole de același fel