fbpx
-2.3 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBACerb lovit în plin de un BMW pe autostrada A10 Aiud-Turda

Cerb lovit în plin de un BMW pe autostrada A10 Aiud-Turda

Publicat în

spot_img
spot_img

După urși loviți în plin pe diferitele segmente de autostradă, acum a venit și rândul cerbilor care, se pare, intră nestingheriți pe unele porțiuni din drumurile de mare viteză, deși, teoretic, acestea ar trebui protejate cu garduri de sârmă imposibil de trecut de către animalele sălbatice.

Un șofer ghinionist a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu mașina cu care a lovit un cerb de mari dimenisiuni pe segmentul de autostradă dintre Aiud și Turda.

”Aveți grijă pe autostrada Turda-Aiud la cerbi/căprioare (polițiștii de la fața locului au spus că asemenea accidente se întâmplă destul de des). Cerbul lovit a fost lung cât banda de urgență + 3/4 din banda 1”, ascris șoferul.

Avariile produse autoturismului sunt destul de mari, însă nu se știe nimic despre starea animalului lovit.

De la inaugurarea acestui segment de autostradă, mai multe vulpi au fost lovite de mașini, dar pe autostradă au intrat și animale domestice: oi și chiar o vacă a fost filmată alergând printre mașini.

Articole recente

Primăria Miercurea-Ciuc și-a digitalizat arhiva de documente; aproape un milion de pagini pot fi consultate electronic

Hotărârile Consiliului Local, dispoziții ale primarului, autorizații de construire, certificate de urbanism, documente de finanțe publice și contabile, documente de proiectele derulate  și de investițiile realizate din 2013 până în 2022 sunt doare câteva dintre tipurile de documente digitalizate

Modernizat cu bani europeni, DJ 108P, care asigură o legătură rutieră rapidă între județele Satu Mare și Sălaj, a fost inaugurat astăzi

Consiliul Județean Satu Mare a inaugurat astăzi unul dintre cele mai mari tronsoane de drumuri județene care au fost modernizate în ultimii ani.

Mențiune pentru o elevă de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva la cea de-a XIV-a ediție a festivalului-concurs interjudețean „Cântec, joc și...

Concursul, care își propune promovarea și conservarea folclorului românesc și răspândirea lui în rândul tinerilor elevi din învăţământul preuniversitar  s-a desfășurat pe trei secțiuni: Solişti vocali și soliști instrumentişti, Ansambluri de dansuri populare și Ansambluri de dansuri populare.

Premii pentru studenții timișoreni la cele mai importante concursuri de arhitectură

Finalul anului marchează pentru Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara (FAUT) nu doar succesul colectiv al găzduirii primei ediții a FAST- Festival for Architecture School of Tomorrow, dar și câteva foarte importante contribuții individuale venite din partea absolvenților școlii, laureați sau menționați în cadrul celor mai importante manifestări ale profesiei organizate în 2023.

Mai multe articole de același fel

Episcopul Emilian Birdaș, omagiat de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” din Alba. A contribuit semnificativ la reînființarea în anul 1975 a Episcopiei Ortodoxe de Alba...

În acest context, joi, 23 noiembrie 2023, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, cele două instituții organizatoare ale acestui proiect, îl vor omagia pe episcopul Emilian Birdaș, cel care a contribuit semnificativ la reînființarea în anul 1975 a Episcopiei Ortodoxe de Alba Iulia.