După urși loviți în plin pe diferitele segmente de autostradă, acum a venit și rândul cerbilor care, se pare, intră nestingheriți pe unele porțiuni din drumurile de mare viteză, deși, teoretic, acestea ar trebui protejate cu garduri de sârmă imposibil de trecut de către animalele sălbatice.

Un șofer ghinionist a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu mașina cu care a lovit un cerb de mari dimenisiuni pe segmentul de autostradă dintre Aiud și Turda.

”Aveți grijă pe autostrada Turda-Aiud la cerbi/căprioare (polițiștii de la fața locului au spus că asemenea accidente se întâmplă destul de des). Cerbul lovit a fost lung cât banda de urgență + 3/4 din banda 1”, ascris șoferul.

Avariile produse autoturismului sunt destul de mari, însă nu se știe nimic despre starea animalului lovit.

De la inaugurarea acestui segment de autostradă, mai multe vulpi au fost lovite de mașini, dar pe autostradă au intrat și animale domestice: oi și chiar o vacă a fost filmată alergând printre mașini.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.