Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare COD ROȘU de vreme severă imediată pentru mai multe localități din județul Timiș. ANM avertizează că în localitățile Făget, Tomești, Margina, Curtea și Pietroasa se vor semnala AVERSE TORENȚIALE ce vor cumula 40…50 l/mp. În zona avertizată s-au acumulat în ultima oră 40…50 l/mp, grindină de dimensiuni medii, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice.

Avertizarea este valabilă de la ora 16:40 până la ora 17:30.

Pentru județele Satu Mare și Maramureș, ANM a emis avertizări COD PORTOCALIU de vreme severă imediată.

Astfel, în zona de munte de peste cota 1800 m, precum și în localitățile Borșa, Vișeu de Sus, Poienile de Sub Munte, Moisei, Săliștea de Sus, Vișeu de Jos, Săcel, Bogdan Vodă, Dragomirești din județul Maramureș se vor semnala averse torenţiale care vor cumula izolat 35…40 l/mp, grindină de dimensiuni mici și posibil medii, vijelie, frecvente descărcări electrice.

In localitățile Carei, Sanislău, Berveni, Căpleni, Pișcolt, Andrid, Foieni, Petrești, Urziceni, Ciumești și Cămin din județul Satu Mare, se vor semnala : averse torenţiale care vor cumula izolat 35…40 l/mp, grindină de dimensiuni mici și posibil medii, vijelie, frecvente descărcări electrice.

Avertizările sunt valabile până la ora 17.30

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.