fbpx
-3.3 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALCOD ROȘU de vijelii în Timiș; coduri portocalii în județele Satu Mare...

COD ROȘU de vijelii în Timiș; coduri portocalii în județele Satu Mare și Maramureș

Publicat în

spot_img
spot_img

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare COD ROȘU de vreme severă imediată pentru mai multe localități din județul Timiș. ANM avertizează că în localitățile Făget, Tomești, Margina, Curtea și Pietroasa se vor semnala AVERSE TORENȚIALE ce vor cumula 40…50 l/mp. În zona avertizată s-au acumulat în ultima oră 40…50 l/mp, grindină de dimensiuni medii, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice.

Avertizarea este valabilă de la ora 16:40 până la ora 17:30.

Pentru județele Satu Mare și Maramureș, ANM a emis avertizări COD PORTOCALIU de vreme severă imediată.

Astfel, în zona de munte de peste cota 1800 m, precum și în localitățile Borșa, Vișeu de Sus, Poienile de Sub Munte, Moisei, Săliștea de Sus, Vișeu de Jos, Săcel, Bogdan Vodă, Dragomirești din județul Maramureș se vor semnala averse torenţiale care vor cumula izolat 35…40 l/mp, grindină de dimensiuni mici și posibil medii, vijelie, frecvente descărcări electrice.

In localitățile Carei, Sanislău, Berveni, Căpleni, Pișcolt, Andrid, Foieni, Petrești, Urziceni, Ciumești și Cămin din județul Satu Mare, se vor semnala : averse torenţiale care vor cumula izolat 35…40 l/mp, grindină de dimensiuni mici și posibil medii, vijelie, frecvente descărcări electrice.

Avertizările sunt valabile până la ora 17.30

Articole recente

Liga Studenților din Timișoara vă invită la o seară autentică de colinde tradiționale românești

Va fi un eveniment organizat sub forma unei scenete, în care se vor îngâna timpul și lumea și la care Liga Studenților din Timișoara vă invită pentru a vă transmite că împodobirea sufletului este mai importantă decât cea a caselor.

UBB conduce proiectul prin care vor fi digitalizate cele mai vechi scrieri despre Sighișoara

Cele mai vechi scrieri existente în Biblioteca Documentară a Muzeului de Istorie din Sighişoara, dar şi în alte arhive şi biblioteci din ţară referitoare la acest burg urmează să fie scanate pentru a fi accesate online, în cadrul unui proiect coordonat de Centrul de Diplomatică şi Paleografie Documentară Medievală TRANS.SCRIPT al Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca.

Editura „Victor Babeş” – 15 ani de activitate

În anul 2023, Editura „Victor Babeş” a publicat circa 60 de volume, adunând un număr de peste 550 lucrări în cei 15 ani de activitate.

Lansare de carte | „Vincențiu și Victor Babeș, figuri strălucite ale Banatului”

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara și Editura „Victor Babeş” anunță lansarea volumului intitulat „ Vincențiu și Victor Babeș, figuri strălucite ale Banatului”, semnat de prof. univ. emerit dr. Sabin Ionel.

Mai multe articole de același fel

Nou cutremur în România

Un cutremur cu magnitudinea 4,7 s-a produs, luni, puţin după miezul nopţii, în zona Vrancea, conform Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului - INCDFP.