La doar câteva zile după tragedia care a avut loc pe autostrada Lugoj-Timișoara, în urma căreia un copil de 5 ani și cei doi bunici ai lui au fost uciși de un șofer băut care circula pe contrasens, o femeie a fost la rândul ei surprinsă circulând pe contrasens pe A3.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Incidentul care a avut loc în apropiere de Câmpia Turzii, a fost surprins de camera de bord a unui conducător auto. Filmulețul a fost ulterior postat de către acesta pe YouTube.

“Femeie circulând pe contrasens, pe autostrada A3, la intrarea dinspre Câmpia Turzii, la KM 3. Sper că nu a ucis pe nimeni”, a scris șoferul care a surprins imaginile cu camera de bord.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.