fbpx
16.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALRecord negativ pe calea ferată. 30 de ore cu trenul de la...

Record negativ pe calea ferată. 30 de ore cu trenul de la Timișoara la Mangalia

Publicat în

spot_img
spot_img

Doua trenuri care au plecat din Timisoara, duminica dupa-amiaza, au ajuns la Mangalia marti, la ora 1 dimineata, dupa 30 de ore, noteaza Digi24

Cele doua garnituri au pornit duminica, la 17:30, respectiv 19:30 din Timisoara, dar s-au oprit la Drobeta Turnu-Severin din cauza inundatiilor care au blocat circulatia pe calea ferata in judetul Mehedinti. Trenurile au fost intoarse apoi, impreuna, la Lugoj pentru a continua drumul pe alta ruta.

Calatorii au ramas in vagoane si abia luni dimineata, la ora 8, au plecat spre Mangalia. Printre ei se aflau si 40 de copii care mergeau in tabara, la Costinesti.

Unii dintre calatorii ajunsi la destinatie dupa 30 de ore spun ca vor cere CFR sa le dea despagubiri, informeaza Digi24.

Zecile de oameni care au calatorit catre mare, pe parcursul a trei zile, au primit apa de la reprezentantii CFR in statiile Simeria, Craiova si Bucuresti.

Credit foto: Shutterstock

Articole recente

Pompierii din Orăștie au salvat un bărbat care a căzut de pe un pod, de la o înălţime de 5 metri

El a fost transportat în stare de conştienţă la spitalul din Orăştie, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Universitatea Politehnica Timișoara a investit, în cursul acestei veri, peste 600.000 de euro pentru pregătirea spațiilor de învățământ

Noul an de învățământ începe sub auspicii bune pentru cei peste 13.000 de studenți, dintre care aproape 3.000 în anul I.

Viktor Orbán: Ungaria nu va susţine Ucraina în niciun for internaţional dacă nu restabileşte drepturile minorităţii maghiare

Ucraina "hărţuieşte" de ani de zile şcolile ungare, cu scopul "de a le transforma în şcoli ucrainene, sau, dacă nu reuşesc, atunci vor să le închidă", a acuzat Orbán.

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind „oprirea risipei bugetare”

Faţă de forma lansată în consultare publică de Ministerul Finanţelor, au fost adoptate o serie de modificări

Mai multe articole de același fel

Sondaj CURS | Cei mai mulți români consideră că România se îndreaptă mai degrabă într-o direcţie greşită

Cercetarea relevă că 69% dintre respondenţi sunt de părere că lucrurile în România se îndreaptă mai degrabă într-o direcţie greşită, iar 22% consideră că se îndreaptă mai degrabă într-o direcţie bună. 9% nu ştiu sau nu au răspuns.

Ministrul Familiei: Mamele minore care vor merge la şcoală vor primi bursă de 700 de lei

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat că mamele minore beneficiază de o bursă 700 de lei dacă merg la şcoală, iar copii acestora au prioritate pentru locuri la creşă.