Mai multe persoane, printre care şi un copil, şi-au riscat viaţa pe Transfăgărăşan hrănind un urs de aproape şi făcând selfie. Imaginile au fost postate pe Facebook şi au fost distribuite de sute de ori.

Pe imaginile postate pe Facebook se vede cum mai multe persoane, printre care şi copii, erau la o distanţă foarte mică de urs pe care-l hrăneau şi căruia îi făceau poze sau făceau selfie.

„Azi pe Transfăgărăşan, turişti care hrănesc urşii aproape din palmă şi fac selfie-uri cu ei… Copiii erau la câţiva metri de urşi… E foarte trist să văd aşa ceva”, a scris bărbatul care a postat imaginile.

Azi pe Transfăgărășan, turiști care hrănesc urșii aproape din palmă și fac selfie-uri cu ei… Copiii erau la câțiva metri de urși… E foarte trist să văd așa ceva…

Publicată de Cezar Outdoors pe Luni, 24 iunie 2019

Acesta îi întreabă pe turişti dacă ştiu că urşii sunt periculoşi, iar aceştia răspund „da, dar nu ne apropiem tare”.

Imaginile au fost distribuite de peste 600 de ori.

„Le dă mâncare, nu-i chinuie, nu-i omoară!!!!!”, a comentat o femeie.

O altă persoană a scris: „Inconştienţi, cum stai aşa de aproape şi copiii lângă tine”.

Alt internaut este de părere că intenţiile turiştilor erau bune, dar nu cunoşteau riscurile şi nu ştiau că nu e bine să hrănească animale sălbatice: „Sunt inconştienţi şi iresponsabili. Dar ar fi bine dacă s-ar face nişte campanii de conştientizare ca să nu se mai întâmple”.

Sursa: Mediafax
Credit foto: captura video FB