fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAAccident grav pe șantierul magistralei CFR de mare viteză din județul Hunedoara

Accident grav pe șantierul magistralei CFR de mare viteză din județul Hunedoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Un muncitor care lucra pe șantierul magistralei CFR de mare viteză din zona termocentralei Mintia, în județul Hunedoara, a suferit arsuri grave după ce a spart accidental o conductă prin care curgea apă clocotitiă, iar aceasta a țâșnit și l-a opărit. Bărbatul a fost transportat la spital, având arsuri de gradele II şi III pe mai mult de 60% din suprafața corpului.

Un utilaj folosit pe şantier de angajaţii unei firme care a subcontractat lucrările pe acel sector, a lovit şi avariat o conductă de termoficare situată în zona podului peste Mureş, iar din conductă a ţâşnit apa clocotită, opărind victima. Accidentul ar fi avut loc miercuri seara, iar bărbatul grav rănit se pare că este chiar patron al societăţii care efectua lucrările la magistrala CFR. Acesta a fost dus imediat la spitalul din Deva, însă de aici a fost preluat de un echipaj de Ambulanţă pentru a fi transportat la o clinică din Timişoara.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara s-au autosesizat și vor cerceta împrejurările în care s-a produs accidentul.

Avaria conductei a afectat alimentarea cu apă caldă a municipiului Deva.

Articole recente

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

Mai multe articole de același fel

Rezultate excelente pentru proiectul care a promovat Parcul Natural Grădiștea Muncelului–Cioclovina

Scopul proiectului l-a constituit creșterea vizibilității și importanței Parcului Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina și Destinației Ecoturistice Țara Hațegului - Retezat, atât la nivelul comunităților locale, cât și la nivelul turiștilor, conștientizarea tinerei generații cu privire la importanța conservării mediului și crearea de facilități pentru vizitatori.