fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARALa Deva a început faza zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și...

La Deva a început faza zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat

Publicat în

spot_img
spot_img

Parcarea complexului comercial Shopping City Deva se transformă pentru două zile – 27 și 28 iunie – în teren de competiție pentru echipele de salvatori care participă la faza zonală a Competiției Naționale de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat.

Timp de două zile, în timpul probelor, salvatorii inspectoratelor pentru situații de urgență din județele Alba, Arad, Caraș-Severin, Timiș și Hunedoara vor descarcera și vor acorda îngrijiri medicale în situații care vor simula condițiile reale ale unor accidente grave cu victime. Totul contratimp și sub presiunea unor evaluatori care vor lua în considerare orice detaliu.

Pe lângă competiție spectatorii vor putea vedea la lucru echipele de căutare salvare canină și se vor putea familiariza cu echipamentele și accesoriile utilizate de echipajele de scafandri, alpiniști sau CBRN.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara„ al județului Hunedoara „trimite în luptă„ echipa alcătuită din: plutonier adjutant Florin Rusanda, plutonier adjutant Adrian Pogan, plutonier adjutant Constantin Țimonea, plutonier major Liviu Suciu, plutonier major Călin Boriță și paramedic Alexandru Popa.

Competiția Națională de Descarcerare și Prim Ajutor Calificat se desfășoară în parcarea Shoppin City Deva, în zilele de 27 și 28 iunie cu începere de la ora 9.00.

Articole recente

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

Mai multe articole de același fel

Rezultate excelente pentru proiectul care a promovat Parcul Natural Grădiștea Muncelului–Cioclovina

Scopul proiectului l-a constituit creșterea vizibilității și importanței Parcului Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina și Destinației Ecoturistice Țara Hațegului - Retezat, atât la nivelul comunităților locale, cât și la nivelul turiștilor, conștientizarea tinerei generații cu privire la importanța conservării mediului și crearea de facilități pentru vizitatori.