fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARATrafic de coșmar timp de 5 zile pe DN7, în județul Hunedoara;...

Trafic de coșmar timp de 5 zile pe DN7, în județul Hunedoara; se redeschide provizoriu o trecere la nivel cu calea ferată

Publicat în

spot_img
spot_img

Traficul rutier pe Drumul Național 7, între Sântuhalm și Simeria, va fi restricționat timp de cinci zile, în perioada 2-6 iulie, între orele 7:00 și 19:00, pentru efectuarea unor lucrări de redeschidere provizorie a trecerii la nivel cu calea ferată Simeria-Hunedoara.

Trecerea la nivel cu calea ferată Simeria-Hunedoara, pe DN 7, va fi redeschisă provizoriu, anunță Asocierea FCC-Astaldi-Convensa, companie care se ocupă de reabilitarea căii ferate.

„Vă informăm că Asocierea FCC-Astaldi-Convensa va executa lucrări de reabilitare a liniei de cale ferată Frontieră – Curtici – Simeria, parte componentă a Coridorului IV Pan –European pentru circulația trenurilor cu viteză maximă de 160 km/h: Tronsonul 3 – Gurasada – Simeria, lucrări care afectează circulația rutieră pe DN 7. În acest sens, din data de 2.07.2019 – 06.07.2019, între orele 07:00-19:00, circulația rutieră pe DN 7, km. 382+498 va fi afectată prin instituirea de restricții de circulație, în vederea executării lucrărilor de redeschidere provizorie a trecerii la nivel cu calea ferată, Simeria-Hunedoara, la km. cf 2+912”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

La rândul său, Serviciul Rutier Hunedoara informează că, în vederea realizării unei lucrări de reînfiinţare  provizorie a trecerii la nivel cu calea ferată Simeria – Hunedoara linia 213 km CF 2+912, în zona DN 7 km 382+498 (între localităţile Simeria şi Sântuhalm), în perioada  02.07- 06.07, antreprenorul va institui restricţii de circulaţie în vederea realizării lucrărilor trecerii la nivel cu calea ferată.

Lucrările se vor executa doar pe timpul zilei, iar traficul rutier se va desfăşura alternativ în ambele sensuri, pe banda aferentă sensului deschis circulaţiei şi va fi dirijat cu piloţi de trafic. În scopul prevenirii eventualelor ambuteiaje şi a desfăşurării circulaţiei rutiere în regim de siguranţă şi fluenţă, se  recomandă participanţilor la trafic  să dea dovadă de un comportament adecvat.

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite, poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă şi atenţie sporită, să respecte indicaţiile semafoarelor şi ale poliţiştilor rutieri şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de rulare. Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere, poliţiştii le recomandă, de asemenea, conducătorilor de autovehicule să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de vehiculul din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă!

Articole recente

De vizitat la Cluj | Expoziție de fluturi, la Grădina Botanică

Astăzi se deschide expoziția de fluturi la Grădina Botanică "Alexandru Borza" Cluj-Napoca

Ministrul Familiei: Mamele minore care vor merge la şcoală vor primi bursă de 700 de lei

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat că mamele minore beneficiază de o bursă 700 de lei dacă merg la şcoală, iar copii acestora au prioritate pentru locuri la creşă.

Nu-i mai satură Dumnezeu! Un președinte de Consiliu Județean prins în flagrant cu o șpagă de 1,25 milioane de lei

Banii ar fi fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii, după ce acesta i-ar fi primit în restaurant.

Festivalul Internațional George Enescu, ediția Timișoara, a adus peste 5000 de oameni în fața muzicii clasice de excepție

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

Mai multe articole de același fel

Rezultate excelente pentru proiectul care a promovat Parcul Natural Grădiștea Muncelului–Cioclovina

Scopul proiectului l-a constituit creșterea vizibilității și importanței Parcului Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina și Destinației Ecoturistice Țara Hațegului - Retezat, atât la nivelul comunităților locale, cât și la nivelul turiștilor, conștientizarea tinerei generații cu privire la importanța conservării mediului și crearea de facilități pentru vizitatori.