fbpx
12.6 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂALDE Sibiu a exclus 18 consilieri acuzați de neimplicare în campania electorală

ALDE Sibiu a exclus 18 consilieri acuzați de neimplicare în campania electorală

Publicat în

spot_img
spot_img

Un număr de 18 consilieri au fost excluşi din ALDE Sibiu, urmând a fi înlocuiţi cu următorii de pe listă, ca urmare a rezultatelor slabe obţinute de partid la alegerile europarlamentare, a anunţat sâmbătă, liderul organizaţiei judeţene, Ovidiu Gheorghe Tocaciu printr-un comunicat de presă.

„Lipsa de implicare a reprezentanţilor ALDE în judeţul Sibiu a atins note culminante, iar rezultatele lipsei de interes s-au văzut în rezultatele obţinute de partid la alergerile europarlamentare. Pentru a identifica eventualele probleme şi a găsi soluţii, aceştia au fost invitaţi la sediul partidului, însă, nici în al doisprezecelea ceas, mare parte dintre ei nu au binevoit să vină”, se arată în comunicatul ALDE Sibiu.

Potrivit liderului ALDE Sibiu, şedinţa prin care a fost nevoit să excludă 18 consilieri locali dintr-un total de 51 reprezentanţi ai partidului în judeţ, a fost „una din cele mai grele”.

„Şedinţa de aseară (n.r. vineri) a fost una dintre cele mai grele de când fac politică. 21 de consilieri locali, dintr-un total de 51 de reprezentanţi ALDE în teritoriu, au fost propuşi pentru demitere. Toţi au fost invitaţi la o şedinţă pentru a găsi soluţii, însă doar trei dintre ei au venit. Aceştia din urmă au primit avertisment şi au promis că vor respecta şi promova principiile partidului în localităţile pe care le reprezintă. Ceilalţi 18 au fost excluşi, urmând să fie înlocuiţi de următorii de pe listă. Este neplăcut că s-a ajuns aici, însă noi ne dorim ca cei care vin alături de noi să facă asta din tot sufletul şi să-şi dorească dezvoltarea partidului”, a afirmat Ovidiu Gheorghe Tocaciu.

Liderul ALDE Sibiu a mai precizat că va face „curăţenie” în continuare cu cei care nu respectă statutul partidului şi nu se implică în activitatea de consilieri locali, primari sau viceprimari. 

Sursa: Agerpres
Credit foto: FB ALDE Sibiu

Redactia

Articole recente

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Șoareci morţi, praf, mucegai și gândaci de bucătărie, găsiți de comisarii de la Protecţia Consumatorului în cantina unui colegiu din Timişoara

Cantina Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Timişoara a fost închisă de inspectorii de la Protecţia Consumatorului

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Mai multe articole de același fel

Korodi Attila: Miercurea Ciuc devine un centru regional puternic al formării duale

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Korodi Attila, a semnat astăzi, la București, contractul de finanțare în valoare de 121,67 milioane de lei pentru consolidarea învățământului dual și renovarea campusului școlar din Toplița-Ciuc. Valoarea sprijinului extern obținut prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) se apropie de 100 de milioane de lei.