17.7 C
Cluj-Napoca

La Cluj este în desfășurare o Tabără Etnografică de Vară pentru copii

Publicat:

Elevii din Cluj, începând de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a, sunt așteptați la relaxare și creativitate în perioada 1 – 26 iulie 2019, la Tabăra Etnografică de Vară organizată de Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Toate activitățile acestei tabere se desfășoară în aer liber, în Parcul Etnografic Romulus Vuia, de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00, iar participarea la ateliere se face prin rotație zilnică, un atelier pe zi. Astfel, spre exemplu, luni copilul participă la atelierul de podoabe din mărgele, marți la cel de icoane pe sticlă, ș.a.m.d. Taxa de participare este de 30 lei/zi, respectiv 150 lei/săptămână și se achită la începutul unei serii de 5 zile.

Cele mai importante ateliere ce vor fi organizate pe parcursul taberei vor fi cele de podoabe din mărgele, pictură de icoane pe sticlă și cusut-țesut. De asemenea, în ultimele două săptămâni ale taberei, va fi organizat, pentru o oră, un atelier de dans tradițional, ziua și ora atelierului urmând a fi anunțate cu exactitate din timp.

Înscrierile se fac pe serii de câte cinci zile, numărul de locuri disponibile/atelier fiind de 10 copii.

Părinții sunt rugați să facă înscrierea copiilor telefonic, de luni până vineri, între orele 9.00-14.00, la numărul de telefon 0788.100.243.

În situația în care copilul nu se prezintă în prima zi a săptămânii pentru care s-a făcut înscrierea și nu se comunică telefonic menținerea înscrierii, organizatorii își rezervă dreptul de a înscrie o altă persoană.

Vârsta participanților: 6 ani împliniți – 14 ani.

În situațiile în care, din diverse motive (plecare din localitate etc.), părinții solicită înscrierea copiilor pentru o perioadă mai scurtă de 5 zile, aceștia sunt rugați să comunice acest lucru la înscriere.

Pentru înscrierea copiilor, părinții sau însoțitorii sunt rugați să aibă asupra lor actul de identitate.

Din aceeași categorie

spot_img

Articole recente

spot_img