17.7 C
Cluj-Napoca

Băile Herculane intră în reabilitare | Contract de 3 milioane de euro semnat cu ADR Vest

Publicat:

Infrastructura de turism din Băile Herculane va beneficia de o finanțare de peste 14 milioane de lei din fonduri europene, după ce astăzi a fost semnat, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest de la Timișoara, contractul cu Primăria Băile Herculane.

Un proiect de revitalizare a stațiunii Băile Herculane din județul Caraș-Severin, prin intervenții în infrastructura de turism, proiect în valoare de 14.111.749,50 lei, din care 13.822.640,42 lei finanțare nerambursabilă, a fost semnat astăzi la sediul ADR Vest de la Timișoara.

Proiectul cuprinde: reabilitare Teatrului de Vară din parcul Vicol, reabilitarea actualei fântâni publice de apă plată, precum și amenajarea unei noi fântâni publice de apă plată, asfaltarea parcării „Căsuța Piticilor”, reabilitarea spațiilor verzi cuprinse între Pavilion 12 și Vila Elisabeta.

„Acest nou proiect pentru care s-a obținut această finanțare vine în completarea celorlalte proiecte ale Primăriei Băile Herculane, care se află în diverse stadii de implementare. Lista proiectelor și stadiile de implementare se pot consulta pe pagina web a primăriei la adresa: https://www.primaria-baileherculane.ro/in…/proiecte-in-lucru”, informează reprezentanții Primăriei Băile Herculane.

Proiectul este finanțat prin Regio – Programul Operațional Regional (Regio-POR) 2014-2020, în cadrul Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD), Axa prioritară 7 – Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului.

Din aceeași categorie

spot_img

Articole recente

spot_img