Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect Group Bihor a lansat o licitaţie de 209,3 milioane lei (44,3 milioane euro) pentru achiziţia de servicii de colectare şi transport deşeuri în judeţul Bihor, cu excepţia municipiului Oradea, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Licitaţia vizează achiziţia de servicii de ”delegare a gestiunii activităţilor componente de colectare şi transport deşeuri din judeţul Bihor, cu excepţia municipiului Oradea”.

Contractul va asigura prestarea continua a activităţilor menţionate pe o durata de 8 ani, iar numărul maxim de loturi din cadrul contractului este de 6.

Ofertantul trebuie să demonstreze că, la data de începere a contractului, va avea acces sau are disponibile ”resurse reale, negrevate de datorii, linii de credit confirmate de bănci sau alte mijloace financiare suficiente pentru a realiza cash-flow-ul de prestare a serviciilor pentru 2 luni de derulare a contractului de operare”.

În plus, ofertantul trebuie să probeze că a prestat şi dus la bun sfârşit, în ultimii 3 ani, servicii similare cu cele care fac obiectul contractului care urmează a fi atribuit. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 august.

Sursa: news.ro

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.