fbpx
7.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORLicitaţie de peste 44 milioane euro pentru servicii de colectare şi transport...

Licitaţie de peste 44 milioane euro pentru servicii de colectare şi transport deşeuri în judeţul Bihor

Publicat în

spot_img
spot_img

Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Ecolect Group Bihor a lansat o licitaţie de 209,3 milioane lei (44,3 milioane euro) pentru achiziţia de servicii de colectare şi transport deşeuri în judeţul Bihor, cu excepţia municipiului Oradea, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP.

Licitaţia vizează achiziţia de servicii de ”delegare a gestiunii activităţilor componente de colectare şi transport deşeuri din judeţul Bihor, cu excepţia municipiului Oradea”.

Contractul va asigura prestarea continua a activităţilor menţionate pe o durata de 8 ani, iar numărul maxim de loturi din cadrul contractului este de 6.

Ofertantul trebuie să demonstreze că, la data de începere a contractului, va avea acces sau are disponibile ”resurse reale, negrevate de datorii, linii de credit confirmate de bănci sau alte mijloace financiare suficiente pentru a realiza cash-flow-ul de prestare a serviciilor pentru 2 luni de derulare a contractului de operare”.

În plus, ofertantul trebuie să probeze că a prestat şi dus la bun sfârşit, în ultimii 3 ani, servicii similare cu cele care fac obiectul contractului care urmează a fi atribuit. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 august.

Sursa: news.ro

Redactia

Articole recente

A kommunizmus áldozatainak emléknapjára

Még a keresztyén lelkekben is ágaskodik az indulat, amikor a kommunizmus áldozatainak a millióira gondolnak. Pedig tudjuk nagyon jól, hogy a krisztusi embert nem ragadhatják el az érzelmei.

Izsák Balázs: Secuii nu renunţă la autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Preşedintele Consiliului Naţional Secuiesc, Izsák Balázs, a anunţat că Ziua Libertăţii Secuilor va fi organizată în 10 martie, la Târgu Mureş, şi că aceasta include şi un marş al secuilor prin oraş, pentru depunerea unei petiţii la Prefectură privind autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Vasile Dâncu, anunțat de PSD drept candidat pentru Parlamentul European

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, vineri seară, la Târgu Mureş, după Conferinţa organizaţiei judeţene a PSD Mureş, că Vasile Dâncu va fi candidat din partea formaţiunii social-democrate pentru Parlamentul European.

Mai multe articole de același fel

Memoria profesorului Barbu Ştefănescu, onorată la Muzeul Ţării Crişurilor din Oradea

Volumul omagial "Studia Interdisciplinaria - In Memoriam Magistri Barbu Ştefănescu" a fost dedicat amintirii celui care a fost directorul Muzeului Ţării Crişurilor, decan al Facultăţii de Istorie - Geografie, prorector şi director al Centrului de Studii Doctorale al Universităţii din Oradea.

O pianistă din Ucraina, invitata Filarmonicii orădene în concertul „Armonii excepţionale”

Pianista Anna Fedorova, din Ucraina, va fi invitata Filarmonicii orădene în concertul săptămânal de joi, intitulat "Armonii excepţionale", ce va avea loc sub bagheta dirijoarei Mihaela Cesa-Goje, în sala de concerte Enescu-Bartok.