fbpx
8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDBărbat din Bistrița-Năsăud, mort după ce s-a electrocutat cu un aparat de...

Bărbat din Bistrița-Năsăud, mort după ce s-a electrocutat cu un aparat de spălat sub presiune

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat de 62 de ani din localitatea Teaca, judeţul Bistriţa-Năsăud, a murit electrocutat în timp ce manevra un aparat de spălat sub presiune. Medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbatul care a fost găsit zăcând pe podeaua unei hale.

În hală fusese turnată o șapă de beton pe care acesta încerca să o ude. Cel mai probabil, un fir neizolat a provocat nenorocirea, iar omul s-a electrocutat.

”Prima dată a ajuns un echipaj de prim-ajutor, unde s-au început manevrele de resuscitare, continuate de echipajul de terapie intensivă conform protocolului, dar nu a mai putut fi salvat. Din păcate, organismul a cedat.”, a declarat Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistriţa:

Bărbatul de 62 de ani se afla singur în hală, spun colegii lui, şi a încercat să ude o porţiune de beton abia turnată. Folosea un aparat sub presiune şi, pentru că peste tot în jur era apă, s-a electrocutat. Imediat, cei care l-au văzut la pământ au chemat ajutoare.

Deocamdată, nu se ştie exact ce s-a întâmplat. Imediat şi inspectorii de muncă au început o anchetă pentru a vedea dacă bărbatul a respectat normele în muncă şi dacă superiorii lui au respectat procedurile. Hala unde lucra bărbatul se afla în construcţie de puţină vreme. Inspectorii ITM încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Redactia

Articole recente

Statul român ar putea plăti despăgubiri de până la 6,7 miliarde de dolari în procesul pentru aurul de la Roșia Montană

Executivul a menţionat că eventualele căi de atac la care ar putea face apel autorităţile române în acest caz se regăsesc în "Convenţia pentru reglementarea diferendelor relative la investiţii între state şi persoane ale altor state, încheiată la Washington la 18 martie 1965, ratificată prin Decretul Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România nr.62/1975".

STUDIU | Elevii români au încredere mai mare în instituţiile europene decât în cele naţionale

Rezultatele raportului european ICCS (International Civic and Citizenship Education Study) ne oferă date extrem de interesante, din perspectiva proiecţiei pentru viitor a ceea ce înseamnă cetăţenia europeană şi aderenţa la valorile de bază ale acesteia.

Psihologia, cel mai nou program de studii de licenţă la UMFST G.E. Palade Târgu Mureş

Admiterea la Psihologie se va realiza pe bază de concurs de dosare, iar criteriile de selecţie sunt stabilite pe baza mediei ponderate dintre media generală a anilor de studii pentru clasele IX-XI (60%) şi media aritmetică la disciplina relevantă (limba şi literatura română) pentru clasele IX-XI (40%).

Al doilea focar de rabie, confirmat la o vulpe în județul Satu Mare

Al doilea focar de rabie a fost confirmat la o vulpe în localitatea Micula Nouă

Mai multe articole de același fel