Un bărbat de 62 de ani din localitatea Teaca, judeţul Bistriţa-Năsăud, a murit electrocutat în timp ce manevra un aparat de spălat sub presiune. Medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbatul care a fost găsit zăcând pe podeaua unei hale.

În hală fusese turnată o șapă de beton pe care acesta încerca să o ude. Cel mai probabil, un fir neizolat a provocat nenorocirea, iar omul s-a electrocutat.

”Prima dată a ajuns un echipaj de prim-ajutor, unde s-au început manevrele de resuscitare, continuate de echipajul de terapie intensivă conform protocolului, dar nu a mai putut fi salvat. Din păcate, organismul a cedat.”, a declarat Marius Rus, purtător de cuvânt ISU Bistriţa:

Bărbatul de 62 de ani se afla singur în hală, spun colegii lui, şi a încercat să ude o porţiune de beton abia turnată. Folosea un aparat sub presiune şi, pentru că peste tot în jur era apă, s-a electrocutat. Imediat, cei care l-au văzut la pământ au chemat ajutoare.

Deocamdată, nu se ştie exact ce s-a întâmplat. Imediat şi inspectorii de muncă au început o anchetă pentru a vedea dacă bărbatul a respectat normele în muncă şi dacă superiorii lui au respectat procedurile. Hala unde lucra bărbatul se afla în construcţie de puţină vreme. Inspectorii ITM încearcă să stabilească exact ce s-a întâmplat.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.