fbpx
9.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂPrimarul liberal din Moldova Nouă, exclus din PNL

Primarul liberal din Moldova Nouă, exclus din PNL

Publicat în

spot_img
spot_img

Adrian Torma, primarul liberal al orașului Moldova Nouă, a fost exclus din partid în ședința Comitetului Director Judeţean al PNL ce a avut loc joi, 18 iulie. Colegii i-au reproșat primarului non combat-ul din campania de la Alegerile Europarlamentare și Referendum, declarațiile publice defaimatoare la adresa colegilor și nerespectarea deciziilor BEX , BNP, BPJ. Alături de Adrian Torma, din partid a fost exclus și primarul din Grădinari, Ovidiu Firca, pentru aceleași motive.

La ședința Comitetului Director Judeţean al PNL au participat 77 din cei 98 de membri, aceștia votând în majoritate excluderea din partid a primarului de Moldova Nouă, Adrian Torma. Din cei 77 de liberali prezenţi la vot, 56 au votat pentru excludere şi 21 împotrivă. În discursul susținut în fața colegilor înainte de vot, Torma a spus că este conștient că mulți nu îl mai vor, el dorește însă categoric să rămână în PNL. Cu toate acestea, trei sferturi din liberalii prezenți au votat pentru excluderea sa.

Aceeași soartă a avut-o și primarul de la Grădinari, Ovidiu Firca, exclus și el de liberali, cu 62 de voturi pentru excludere și 12 împotrivă.

Excluderea celor doi s-a datorat boicotării campaniei PNL de la Alegerile Europarlamentare si Referendum prin non combat electoral , declaratii publice  defaimatoare  la adresa colegilor liberali , nerespectarea deciziilor BEX , BNP, BPJ si afisarea publica alaturi de lideri ai altor partide concurente, inclusiv PSD.

Redactia

Articole recente

Cel mai vechi muzeu din România poate fi vizitat gratuit, duminică, cu ocazia împlinirii a 207 ani de la deschidere

Muzeul Naţional Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică

Parlamentul României va găzdui o expoziţie cu fotografii din Ţinutul Secuiesc şi regiunea în care trăiesc ceangăii

Expoziţia intitulată "Paradisul evitat", cu imagini din Ţinutul Secuiesc şi regiunea în care trăiesc ceangăi, a artistului fotograf Gyula Ádám, originar din Miercurea Ciuc, urmează să fie vernisată, în data de 5 martie, la Bucureşti, în Parlamentul României.

ADR Vest a lansat un nou apel de proiecte | Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din regiune, care au la dispoziție 41,25 milioane euro pentru investiții.

Papa Francisc a numit Nunţiul Apostolic în România şi Republica Moldova

Papa Francisc l-a numit pe Excelenţa Sa, Mons. Giampiero Gloder, Arhiepiscop titular de Telde, Nunţiu Apostolic în România şi Republica Moldova.

Mai multe articole de același fel