fbpx
7.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBAReparaţii la podul de peste Mureş, la ieșirea din Alba Iulia spre...

Reparaţii la podul de peste Mureş, la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș; rute alternative

Publicat în

spot_img
spot_img

Două luni de coșmar. Asta vor avea șoferii care tranzitează municipiul Alba Iulia de la Sebeș spre Cluj, pe un drum și așa extrem de aglomerat. Astăzi au început reparaţiile la podul peste Mureş, iar Inspectoratul de Poliţie informează că lucrările vor dura cel puțin 60 de zile. O rută alternativă este pe drumul județean DJ 107A, cel care asigură legătura între judeţul Alba şi judeţul Hunedoara, cu plecarea din Alba Iulia, traversând localităţile Pâclișa, Pârâu lui Mihai, Vurpăr, Câmpu Goblii, Dealu Ferului, Mereteu, Blandiana, Sărăcsău, până la limita cu judeţul Hunedoara.

Pentru a se perturba cât mai puţin traficul rutier, activităţile se vor derula de luni până vineri, doar în intervalul orar: 20.00 – 07.00; în zilele de sâmbăta, între orele 18.00 – 10.00, iar în zilele de duminică, între orele 19.00 – 07.00.

Pe timpul efectuării lucrărilor, traficul va fi dirijat alternativ, prin utilizarea instalațiilor de semaforizare, amplasate la cele doua capete ale podului.

Șoferii au ca traseu alternativ drumul județean DJ 107 A Vurpăr-Pâclișa, drum care este asfaltat și practicabil și poate prelua o parte din traficul care blochează în fiecare zi DN1, între Alba Iulia și Sebeș, în special la orele de vârf, unde timpul de așteptare pentru cei mai puțin de 15 kilometri, ajunge să treacă de o oră.

Drumul județean DJ 107A asigură legătura între judeţul Alba şi judeţul Hunedoara, cu plecarea din Alba Iulia, traversând localităţile Pâclișa, Pârâu lui Mihai, Vurpăr, Câmpu Goblii, Dealu Ferului, Mereteu, Blandiana, Sărăcsău, până la limita cu judeţul Hunedoara.


Redactia

Articole recente

Politica românească, un adevărat “Dejun pe iarbă”

Ultimele săptămâni de erori imputate altora (a se citi “politică”), prezentate abundent prin intermediul tuturor mijloacelor de comunicare în masă, ne transformă pe noi, românii, în adevărați “voyeuri” ai unui tablou plin de atâta nesimțire babilonică încât până și celebrul Eduard Manet ar fi fost încurcat dacă ar fi fost solicitat să transpună în artă aceste realități halucinante

A kommunizmus áldozatainak emléknapjára

Még a keresztyén lelkekben is ágaskodik az indulat, amikor a kommunizmus áldozatainak a millióira gondolnak. Pedig tudjuk nagyon jól, hogy a krisztusi embert nem ragadhatják el az érzelmei.

Izsák Balázs: Secuii nu renunţă la autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Preşedintele Consiliului Naţional Secuiesc, Izsák Balázs, a anunţat că Ziua Libertăţii Secuilor va fi organizată în 10 martie, la Târgu Mureş, şi că aceasta include şi un marş al secuilor prin oraş, pentru depunerea unei petiţii la Prefectură privind autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Mai multe articole de același fel

Statul român ar putea plăti despăgubiri de până la 6,7 miliarde de dolari în procesul pentru aurul de la Roșia Montană

Executivul a menţionat că eventualele căi de atac la care ar putea face apel autorităţile române în acest caz se regăsesc în "Convenţia pentru reglementarea diferendelor relative la investiţii între state şi persoane ale altor state, încheiată la Washington la 18 martie 1965, ratificată prin Decretul Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România nr.62/1975".