fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAUTOSTRĂZILE LA CONTROLAsociația Pro Infrastructură: Odiseea lotului 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva se apropie...

Asociația Pro Infrastructură: Odiseea lotului 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva se apropie de sfârșit

Publicat în

spot_img
spot_img

Odiseea lotului 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva se apropie de sfârșit, la șase ani de la semnarea contractului (august 2013) și după nenumărate bâlbe administrative, manipulări, promisiuni fanteziste și probleme tehnice, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Asociației Pro Infrastructură.

Singurul punct rămas de finalizat este celebrul deal „al liliecilor” unde constructorul (UMB) a așternut primul strat de asfalt între cele două viaducte de acces pe sensul spre Deva, așa cum puteți vedea în pozele făcute ieri de un pasionat al infrastructurii din comunitatea noastră: http://bit.ly/2LyjPi4.

”Estimăm că tot sectorul de 22,14 km va fi pregătit de inaugurare în aproximativ patru săptămâni. Solicităm responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și celor ai antreprenorului să rezolve din timp birocrația și testele necesare recepției la terminarea lucrărilor astfel încât șoferii să poată circula imediat ce noua autostradă este gata.”, au mai scris cei de la Asociația Pro Infrastructură.

Articole recente

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

Mai multe articole de același fel