Odiseea lotului 4 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva se apropie de sfârșit, la șase ani de la semnarea contractului (august 2013) și după nenumărate bâlbe administrative, manipulări, promisiuni fanteziste și probleme tehnice, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Asociației Pro Infrastructură.

Singurul punct rămas de finalizat este celebrul deal “al liliecilor” unde constructorul (UMB) a așternut primul strat de asfalt între cele două viaducte de acces pe sensul spre Deva, așa cum puteți vedea în pozele făcute ieri de un pasionat al infrastructurii din comunitatea noastră: http://bit.ly/2LyjPi4.

”Estimăm că tot sectorul de 22,14 km va fi pregătit de inaugurare în aproximativ patru săptămâni. Solicităm responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și celor ai antreprenorului să rezolve din timp birocrația și testele necesare recepției la terminarea lucrărilor astfel încât șoferii să poată circula imediat ce noua autostradă este gata.”, au mai scris cei de la Asociația Pro Infrastructură.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania