fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂRocadă între Adrian Torma și Ghiță Sporea la șefia PNL Moldova Nouă

Rocadă între Adrian Torma și Ghiță Sporea la șefia PNL Moldova Nouă

Publicat în

spot_img
spot_img

Comitetul Director al PNL Caraș-Severin a aprobat decizia Biroului permanent Județean al PNL de excludere a primarului Adrian Torma și a decis desfințarea organizației locale din Moldova Nouă.

De construirea unei noi organizații locale se va ocupa, tot prin decizia Comitetului Director, consilierul județean Ghiță Sporea, cel căruia primarul Adrian Torma i-a reproșat că tocmai cu ajutorul lui a ajuns pe lista de consilieri județeni a PNL Caraș-Severin.

”E o asumare a Partidului Național Liberal de a exclude un primar care, cu toate că acesta conduce un oraș extrem de greu, Moldova Nouă, cu probleme sociale, cu lipsa unei tradiții de a aduce investitori, a dezvoltat comunitatea, totuși, lucrurile se schimbă acolo pentru că avem multe proiecte europene și guvernamentale și bazat doar pe niște supoziții că undeva, cândva, aș fi spus cine știe ce, președintele nostru, Marcel Vela, a reușit să convingă 56 de colegi că eu trebuie să fiu exclus din PNL, uitând poate să-și aducă aminte că el și-a mutat un coleg deputat, Tocuț, de la PNL la ALDE, că a pierdut alegerile în 2016 în fața lui Ionuț Chisaliță în Caransebeș și multe alte lucruri pe care chiar dumnealui le-a negociat cu PSD-ul, eu nenegociind nimic, decât solicitând prin întâlniri să se rezolve problemele comunității, problemele de buget, clădirea Delphi și multe alte probleme importante pentru comunitate” a declarat primarul Adrian Torma după Comitetul Director de la Soceni.

Primarul invocă principiile liberale care presupun și libertatea de exprimare și-l ironizează pe liderul județean, Ion Marcel Vela, că nesocotește tocmai aceste principii și ar instaura – paradoxal – comunismul printre liberali!

Se pare că în România nu ai voie să stai de vorbă cu cei din alte partide pentru că e un delict, cel puțin la PNL Caraș-Severin. Aștept să fiu informat că sunt exclus din PNL, o să mă consult cu cei care au susținut acel fenomen din 2016, în Moldova Nouă, de schimbare a clasei politice și care în continuare susțin mișcările mele și vom vedea dacă mai continuăm și unde” a mai spus Adrian Torma.

Articole recente

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Începe toamna astronomică

CÂND SE TRECE LA ORA DE IARNĂ

Mai multe articole de același fel

Marcel Ciolacu: România va da în judecată Austria din cauza blocadei Schengen

Marcel Ciolacu a declarat că România va ataca Austria la Curtea Europeană de Justiție dacă va folosi din nou veto-ul pe Schengen în octombrie sau decembrie, când această temă va fi din nou pe ordinea de zi a Consiliului miniştrilor de interne ai UE.