fbpx
8.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUAeroportul Sibiu - 300.000 de pasageri în primele șase luni

Aeroportul Sibiu – 300.000 de pasageri în primele șase luni

Publicat în

spot_img
spot_img

Aeroportul Internațional Sibiu (AIS) anunță că peste 300.000 de pasageri au tranzitat această poartă de intrare în România în primele șase luni ale acestui an.

”Având în vedere că s-a încheiat primul semestru al acetui an, mai avem de menționat faptul că este primul semestru I din istorie în care reușim să depășim 300 de mii de pasageri ceea ce este un lucru pozitiv”, a declarat Marius Gârdea, directorul general al regiei sibiene, în cadrul unei ceremoniei organizată pentru celebrarea succesului cu care s-a intervenit pe durata Summit-ul UE și vizita Papei Francisc.

Potrivit statisticilor înregistrate, în primul semestru s-au înregistrat pe AIS 341.941 de pasageri în trafic și un număr de 4.258 de mișcări de aeronave, ceea ce a generat o crestere de 25,11% fată de traficul din anul anterior.

Redactia

Articole recente

Statul român ar putea plăti despăgubiri de până la 6,7 miliarde de dolari în procesul pentru aurul de la Roșia Montană

Executivul a menţionat că eventualele căi de atac la care ar putea face apel autorităţile române în acest caz se regăsesc în "Convenţia pentru reglementarea diferendelor relative la investiţii între state şi persoane ale altor state, încheiată la Washington la 18 martie 1965, ratificată prin Decretul Consiliului de Stat al Republicii Socialiste România nr.62/1975".

STUDIU | Elevii români au încredere mai mare în instituţiile europene decât în cele naţionale

Rezultatele raportului european ICCS (International Civic and Citizenship Education Study) ne oferă date extrem de interesante, din perspectiva proiecţiei pentru viitor a ceea ce înseamnă cetăţenia europeană şi aderenţa la valorile de bază ale acesteia.

Psihologia, cel mai nou program de studii de licenţă la UMFST G.E. Palade Târgu Mureş

Admiterea la Psihologie se va realiza pe bază de concurs de dosare, iar criteriile de selecţie sunt stabilite pe baza mediei ponderate dintre media generală a anilor de studii pentru clasele IX-XI (60%) şi media aritmetică la disciplina relevantă (limba şi literatura română) pentru clasele IX-XI (40%).

Al doilea focar de rabie, confirmat la o vulpe în județul Satu Mare

Al doilea focar de rabie a fost confirmat la o vulpe în localitatea Micula Nouă

Mai multe articole de același fel

Salvamontist mort într-o avalanşă la Bâlea Lac, după ce a fost aruncat peste stânci

Salvamontistul care a decedat se afla în timpul liber și a fost prins într-o avalanşă de mari dimensiuni. Decesul a survenit în urma impactului cu nişte stânci peste care a fost aruncat de avalanşă.