O nuntă de țigani din Reșița s-a terminat cum nu se poate mai prost după ce una dintre participantele la petrecere a fost accidentată mortal de un autoturism înmatriculat în Arad după ce a încercat să traverseze prin loc nepermis DN 58.

Totul s-a petrecut în apropierea pensiunii Casa cu Tei care a inaugurat de curând un cort pentru evenimente, cort închiriat de nuntași ieri. Nuntașii nu au ținut cont de faptul că victima a traversat prin loc nepermis și au vandalizat efectiv mașina implicată în evenimentul rutier și l-au agresat pe șofer, fiind necesară intervenția mascaților de la IPJ Caraș-Severin.

O femeie în vârstă de 64 de ani, care a traversat prin loc nepermis, a decedat joi seara după ce a fost accidentată mortal de un şofer din Arad pe DN 58, rudele victimei agresându-l ulterior pe bărbat şi distrugându-i autoturismul, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

“Din primele cercetări rezultă că o femeie de 64 de ani, din Bocşa, în calitate de pieton, ar fi traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care ar fi fost accidentată mortal de un autoturism care circula regulamentar pe DN 58, dinspre Caransebeş spre Reşiţa, condus de un bărbat de 68 de ani din judeţul Arad. După producerea accidentului, conducătorul auto şi pasagerul dreapta faţă din auto ar fi fost agresaţi fizic de rudele victimei de 64 de ani, care i-ar fi distrus şi autoturismul”, a declarat inspectorul de poliție Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Scandalul s-a mutat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Reșița unde nuntașii au urmărit ambulanța ce îl transporta pe șoferul implicat în accident iar sutele de nuntași îl așteptu la poarta spitalului, pentru a-și revărsa supărările.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania