fbpx
16.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDMaşină spulberată de tren în Bistriţa-Năsăud: Două persoane în stop cardiorespirator

Maşină spulberată de tren în Bistriţa-Năsăud: Două persoane în stop cardiorespirator

Publicat în

spot_img
spot_img

Două persoane au fost rănite grav, duminică, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, în localitatea Nepos, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Potrivit reprezentanţilor ISU, cele două victime sunt în stop cardiorespirator.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul feroviar a avut loc, duminică, în localitatea Nepos, pe secţia de cale ferată 401.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe secţia de cale ferată 401, la kilometrul feroviar 33+405 metri, în zona localităţii Nepos (judeţul Bistriţa-Năsăud), la o trecere la nivel cu calea ferată, a avut loc un accident feroviar: un autoturism a fost acroşat de trenul InterRegio 1833, care se deplasează pe relaţia Iaşi – Timişoara. În urma impactului, două persoane din autoturism au suferit leziuni grave”, au anunţat poliţiştii.

La faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale ale ISU şi două de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Reprezentanţii ISU susţin că persoanele din autoturism se află în stop cardiorespirator, iar la ora transmiterii acestei ştiri se fac verificări în tren pentru a evalua starea pasagerilor.

În tren se află, potrivit autorităţilor, circa 100 de persoane.

Potrivit poliţiştilor, circulaţia feroviară este întreruptă.

Sursa: Mediafax

Articole recente

Pompierii din Orăștie au salvat un bărbat care a căzut de pe un pod, de la o înălţime de 5 metri

El a fost transportat în stare de conştienţă la spitalul din Orăştie, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Universitatea Politehnica Timișoara a investit, în cursul acestei veri, peste 600.000 de euro pentru pregătirea spațiilor de învățământ

Noul an de învățământ începe sub auspicii bune pentru cei peste 13.000 de studenți, dintre care aproape 3.000 în anul I.

Viktor Orbán: Ungaria nu va susţine Ucraina în niciun for internaţional dacă nu restabileşte drepturile minorităţii maghiare

Ucraina "hărţuieşte" de ani de zile şcolile ungare, cu scopul "de a le transforma în şcoli ucrainene, sau, dacă nu reuşesc, atunci vor să le închidă", a acuzat Orbán.

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind „oprirea risipei bugetare”

Faţă de forma lansată în consultare publică de Ministerul Finanţelor, au fost adoptate o serie de modificări

Mai multe articole de același fel