fbpx
16.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEAutobuze electrice pentru Oravița și Bocșa

Autobuze electrice pentru Oravița și Bocșa

Publicat în

spot_img
spot_img

Agenția de Dezvoltare Regională Vest a semnat cu primăriile din Oravița și Bocșa contractul de finanțare pe mobilitate urbană, ambele orașe trecând în proiectele respective achiziția de autobuze electrie, dar și reabilitări de străzi și alei pietonale și amenajarea de piste de biciclete.

Primarul Bocșei, Eugen Cismăneanțu a semnat contractul prin care orașul va beneficia de o finanțare de aproximativ 5 milioane de euro pentru proiectul “Modernizare pistă de biciclete și infrastructura pietonală, modernizare autobază și stații de autobuze pentru transportul de călători”, fonduri obținute prin programul operațional regional.

Primarul consideră o reușită pentru administrația locală și pentru Bocșeni afirmând faptul că din bugetul local  nu și-ar fi permis o asemenea investiție. Eugen Cismăneanțu speră  la un impact pozitiv asupra calității vieții in orașul Bocșa.

Articole recente

Pompierii din Orăștie au salvat un bărbat care a căzut de pe un pod, de la o înălţime de 5 metri

El a fost transportat în stare de conştienţă la spitalul din Orăştie, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Universitatea Politehnica Timișoara a investit, în cursul acestei veri, peste 600.000 de euro pentru pregătirea spațiilor de învățământ

Noul an de învățământ începe sub auspicii bune pentru cei peste 13.000 de studenți, dintre care aproape 3.000 în anul I.

Viktor Orbán: Ungaria nu va susţine Ucraina în niciun for internaţional dacă nu restabileşte drepturile minorităţii maghiare

Ucraina "hărţuieşte" de ani de zile şcolile ungare, cu scopul "de a le transforma în şcoli ucrainene, sau, dacă nu reuşesc, atunci vor să le închidă", a acuzat Orbán.

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind „oprirea risipei bugetare”

Faţă de forma lansată în consultare publică de Ministerul Finanţelor, au fost adoptate o serie de modificări

Mai multe articole de același fel