fbpx
24.7 C
Cluj-Napoca
AcasăECONOMIEDacia Duster, cel mai vândut SUV 4x4 din Europa în iunie

Dacia Duster, cel mai vândut SUV 4×4 din Europa în iunie

Publicat în

spot_img
spot_img

Dacia Duster a reușit să urce pe locul al șaselea în clasamentul celor mai vândute automobile din Europa, în luna iunie, grație unei creșteri de 10,8 procente, situându-se imediat sub Sandero, care a crescut cu 4,5%, potrivit datelor publicate de Jato Dynamics. Duster ocupă însă poziția 1 în topul celor mai vândute SUV-uri 4X4.

Cele două se numără printre puținele modele care au reușit să crească în iunie, alături de Renault Captur, Ford Focus, VW T-Roc, Fiat Panda și Mercedes A -Class. VW Golf rămâne liderul pieței, chiar dacă a pierdut 14 procente, la fel și Renault Clio, care se află pe locul al doilea, la distanță de locul 3, Captur.

În acest fel, Dacia câștigă teren, cu cele 58.252 vehicule înmatriculate în iunie, în UE, peste SEAT și Hyundai, reușind să fie marca din Europa cu cea mai mare creștere a cotei de piață. Modelul Duster a devenit cel mai vândut SUV cu tracțiune 4×4 din Europa, chiar dacă nu toate versiunile vândute sunt 4×4.

Articole recente

După mai bine de 70 de ani, s-a putut naviga din nou între România şi Serbia pe râul Bega

Mai multe ambarcaţiuni au putut circula între cele două ţări, iar duminică dimineaţă opt bărci din Serbia erau ancorate la Timişoara, în zona centrală, în apropiere de Catedrala Mitropolitană.

Cod portocaliu de instabilitate atmosferică în şase judeţe, până luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de instabilitate atmosferică pentru şase judeţe, valabilă de duminică după-amiaza până luni dimineaţa, şi o atenţionare Cod galben pentru 10 judeţe, valabilă până luni dimineaţa

Doi morți în urma unei explozii urmate de incendiu într-un apartament din Sibiu

O explozie s-a produs duminică dimineaţă într-un apartament situat la parterul unui bloc din Sibiu, zeci de persoane fiind evacuate. În apartament au fost găsite două persoane decedate.

Templom és egyház

A Szentlélek személyekre történô kitöltetése az elsô Pünkösd után minden keresztyén jutalma.

Mai multe articole de același fel

A primit aprobare pentru finanțare un nou fond de investiții care va beneficia de alocare prin PNRR

Fondul va fi generalist și își propune să investească în 7-9 companii cu precădere din sectoare precum retail și distribuție specializată, healthcare, producția alimentară și comerțul cu amănuntul, logistica, servicii financiare și tehnologie.