fbpx
7.7 C
Cluj-Napoca
AcasăECONOMIEDacia Duster, cel mai vândut SUV 4x4 din Europa în iunie

Dacia Duster, cel mai vândut SUV 4×4 din Europa în iunie

Publicat în

spot_img
spot_img

Dacia Duster a reușit să urce pe locul al șaselea în clasamentul celor mai vândute automobile din Europa, în luna iunie, grație unei creșteri de 10,8 procente, situându-se imediat sub Sandero, care a crescut cu 4,5%, potrivit datelor publicate de Jato Dynamics. Duster ocupă însă poziția 1 în topul celor mai vândute SUV-uri 4X4.

Cele două se numără printre puținele modele care au reușit să crească în iunie, alături de Renault Captur, Ford Focus, VW T-Roc, Fiat Panda și Mercedes A -Class. VW Golf rămâne liderul pieței, chiar dacă a pierdut 14 procente, la fel și Renault Clio, care se află pe locul al doilea, la distanță de locul 3, Captur.

În acest fel, Dacia câștigă teren, cu cele 58.252 vehicule înmatriculate în iunie, în UE, peste SEAT și Hyundai, reușind să fie marca din Europa cu cea mai mare creștere a cotei de piață. Modelul Duster a devenit cel mai vândut SUV cu tracțiune 4×4 din Europa, chiar dacă nu toate versiunile vândute sunt 4×4.

Redactia

Articole recente

Politica românească, un adevărat “Dejun pe iarbă”

Ultimele săptămâni de erori imputate altora (a se citi “politică”), prezentate abundent prin intermediul tuturor mijloacelor de comunicare în masă, ne transformă pe noi, românii, în adevărați “voyeuri” ai unui tablou plin de atâta nesimțire babilonică încât până și celebrul Eduard Manet ar fi fost încurcat dacă ar fi fost solicitat să transpună în artă aceste realități halucinante

A kommunizmus áldozatainak emléknapjára

Még a keresztyén lelkekben is ágaskodik az indulat, amikor a kommunizmus áldozatainak a millióira gondolnak. Pedig tudjuk nagyon jól, hogy a krisztusi embert nem ragadhatják el az érzelmei.

Izsák Balázs: Secuii nu renunţă la autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Preşedintele Consiliului Naţional Secuiesc, Izsák Balázs, a anunţat că Ziua Libertăţii Secuilor va fi organizată în 10 martie, la Târgu Mureş, şi că aceasta include şi un marş al secuilor prin oraş, pentru depunerea unei petiţii la Prefectură privind autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc

Mai multe articole de același fel

ADR Vest a lansat un nou apel de proiecte | Peste 40 de milioane de euro pentru firmele din Regiunea Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest a lansat un nou apel de proiecte în cadrul Programului Regional Vest 2021-2027, destinat microîntreprinderilor, întreprinderilor mici și mijlocii din regiune, care au la dispoziție 41,25 milioane euro pentru investiții.

Miting de amploare la Budapesta împotriva lui Viktor Orbán

Zeci de mii de oameni au protestat vineri la Budapesta, la cel mai mare miting împotriva lui Viktor Orbán de ani de zile, după ce o grațiere într-un caz de abuz sexual de către fostul președinte Katalin Novák a stârnit agitație și a dus la demisia acesteia.