În perioada 2-4 august 2019 începe o nouă ediție Arini Fest Cinema în Parcul Sub Arini din Sibiu, în zona pârtiei de săniuş de lângă restaurantul Bolta Rece. Cea de-a șasea ediție a acestui mini-festival de cinema îl are în prim-plan pe Clint Eastwood în calitate de regizor, astfel că în fiecare seară, începând cu ora 22.00, va fi proiectat câte un film reprezentativ pentru acesta.

Publicul care va fi prezent la cea de-a șasea ediție Arini Fest Cinema este încurajat să organizeze și sesiuni de picnic în spațiile care permit amplasarea de pături și scaune.

Una dintre misiunile Arini Fest Cinema este de a promova, în fiecare an, un nume important al cinematografiei internaționale. Dacă primele ediții Arini Fest Cinema a adus în atenția publicului filme reprezentative semnate de Woody Allen, Wes Anderson, frații Coen și Tim Burton, anul acesta festivalul va face o scurtă incursiune în filmografia regizorului Clint Eastwood. În fiecare seară, începând cu ora 22.00, va fi prezentat câte un film reprezentativ pentru acest mare regizor:

– vineri, 2 august, ora 22:00
Curierul Traficanților / The Mule (SUA, 2018, 116 min., r.Clint Eastwood, cu Bradley Cooper, Clint Eastwood)

– sâmbătă, 3 august, ora 22:00
Sully: Miracolul de pe râul Hudson (SUA, 2016, 96 min, r.Clint Eastwood, cu Tom Hanks)

– duminică, 4 august, ora 22:00
Trenul de 15:17 spre Paris (SUA, 2018, 94 min, r.Clint Eastwood)

“Arini Fest Cinema” propune un concept nou în peisajul cultural al orașului Sibiu, reușind prin identificarea unui loc de desfășurare ideal pentru o proiecție de film – pârtia de săniuș din Parcul Sub Arini, prin intervenții simple în spațiul de eveniment, filme interesante și muzică bună, să atragă un public de calitate și să creeze o atmosferă relaxantă pe tot parcursul proiectului.

Intrarea este liberă.

Credit foto: https://www.facebook.com/AriniFestCinema/

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania