Peste 120 de polițiști și jandarmi au fost alertați după ce un copil de 15 ani din municipiul Brad, județul Hunedoara, a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpit și dus într-o pădure. Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Hunedoara, transmis marți, apelul de urgenţă care semnala răpirea a fost primit luni seara.

„În data de 5 august 2019, la ora 21.49, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au fost sesizaţi prin intermediul Serviciului Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 de către o persoană care a reclamat faptul că ar fi fost luat din municipiul Deva, din fața spitalului, de către persoane necunoscute, care i-ar fi oferit 50 de lei, după care l-ar fi luat cu un autoturism de teren sau tip dubă, cu care l-ar fi dus la o cabană amplasată într-o pădure. Apelantul a precizat că ar avea vârsta de 15 ani, însă nu a putut furniza alte detalii cu privire la identitatea persoanelor care l-ar fiși nici cu privire la zona în care se află”, se arată în comunicatul de presă.

Căutările au fost declanșate imediat, polițiștii au deschis dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal și peste 120 de polițiști şi jandarmi s-au deplasat în zona orașului Brad, indicată de mijloacele tehnice ca zonă din care ar fi fost făcut apelul telefonic.

Acțiunea de căutare s-a încheiat, marți, când polițiștii au reușit identificarea unui unui adolescent în vârstă de 15 ani, din Brad, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil de la care s-a făcut apelul telefonic.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.