Bunicul lui Dacian Cioloș a încetat din viață ieri, 5 august, la o clinică medicală din Zalău. Dacian Cioloș se află de ieri în Zalău și va participa la slujba de înmormântare. 

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Dacian Cioloș s-a lăudat de nenumărate ori cu bunicul său, susținând că de la acesta a prins drag de agricultură. Mai mult, liderul PLUS a postat de mai multe ori mesaje chiar din curtea unde locuia bunicul său, fotografiindu-se împreună cu acesta.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.