Primăria Arad va realiza un parc ce se va întinde pe 4,7 hectare în Micălaca, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene. Valoarea investiţiei este de peste 2 milioane euro din care 98% sunt foduri europene nerambursabile accesate prin Programul Operaţional Regional, axa 4.

Primarul Aradului, Călin Bibarţ a semnat astăzi contractul de finanţare pentru realizarea unei zone de agrement şi de petrecere a timpului liber în cartierul Micălaca, zona 300.

Investiţia se va realiza pe malul Mureşului, în zona podului spre Subcetate şi prevede realizarea de locuri de joacă pentru copii, locuri de socializare pentru vârstnici, terenuri de sport, locuri pentru picnic, alei pietonale, piste de biciclete, mobilier urban, parcări înierbate.

Totodată, se vor planta arbori şi arbuşti ornamentali, gard viu, gazon şi se va realiza un sistem de irigaţii. Valoarea investiţiei este de peste 2 milioane euro din care 98% sunt foduri europene nerambursabile accesate prin Programul Operaţional Regional, axa 4.

“Am semnat astăzi contractul de finanţare prin care vom crea un parc de 4,7 ha în municipiul Arad. Arădenii se vor putea bucura de încă un loc de relaxare şi de petrecere a timpului liber. Continuăm investiţiile pentru Arad şi pentru creşterea confortului arădenilor” a declarat primarul Călin Bibarţ.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania