Un bărbat a murit, iar doi soţi, aflaţi în vizită în Sarmizegetusa Regia, au suferit traumatisme în urma descărcărilor electrice produse în zona cetăţii dacice Sarmizegetusa Regia din Munţii Orăştiei. 

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Un barbat si-a pierdut viața iar doi soți, aflați în vizită la situl arheologic, au suferit traumatisme din cauza descărcărilor electrice produse în zonă. Pompierii militari ai Detașamentului Orăștie, specializați în acordarea primului ajutor și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara au acționat pentru salvarea victimelor, doi soti din Pogoanele, județul Buzău.

Cei doi soti, ce prezentau semne ale descarcarii electrice, au primit ingrijiri medicale din partea pompierilor si a medicilor SAJ si au fost dusi constienti si cooperanti la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului din Orastie.

Din pacate, pentru a treia victima nu s-a mai putut interveni pentru salvarea vietii. Barbatul decedat, de 47 de ani din comuna Bucium, facea parte din dispozitivul de paza al sitului arheologic Sarmisegetusa Regia.

Centrul judetului Hunedoara s-a aflat sub incidenta unui cod galben de vreme rea caracterizat de averse, ce au atins 25 de litri pe metru patrat, grindina si descarcari electrice.