Primarului oraşului Monaco, Georges Marsan, i-a fost atribuit, joi, în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local Baia Mare, titlul de “Cetăţean de onoare al Municipiului Baia Mare”, iniţiativa acestei decernări aparţinându-i primarului băimărean Cătălin Cherecheş,

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Baia Mare, motivaţia pentru atribuirea acestui titlu este “implicarea şi experienţa sa în administraţia publică locală şi pentru multe alte merite deosebite”.

Georges Marsan, de profesie farmacist, a fost ales în 1991 consilier al oraşului Monaco, apoi primar al acestui oraş. Deţine această funcţie din anul 2003 până în prezent, fiind în exercitarea celui de-al cincilea mandat.

“Un model de performanţă, devotament şi dedicaţie în administraţia publică locală, sunt calităţi care l-au recomandat pe domnul Georges Marsan, primar al oraşului Monaco pentru cea mai înaltă distincţie oficială pe care municipalitatea băimăreană o deţine în portofoliul de recompense şi anume titlul de “Cetăţean de onoare al Municipiului Baia Mare”, se arată în comunicatul primăriei băimărene.

De asemenea, Georges Marsan a apreciat această decizie de a-i fi conferit titlul de cetăţean de onoare, el menţionând, ca primă impresie, faptul că Baia Mare este un “oraş de calitate egală cu Monaco sau chiar superioară în ceea ce priveşte curăţenia oraşului, felicitându-l pe primarul Cătălin Cherecheş”, mai relatează comunicatul menţionat. 

Foto: Facebook Catalin Chereches

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania