Unul dintre cele mai aglomerate drumuri naționale din țară – DN1 pe porțiunea care tranzitează comuna clujeană Florești – va intra în reparații capitale începând de luni 19 august până în 8 octombrie, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) / Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Cluj.

Șoseaua estre tranzitată zilnic de peste 10.000 de mașini, apărând frecvent ambuteiaje chiar și în lipsa oricăror lucrări. Așadar, șantierul anunțat de CNAIR va întinde la maximum nervii celor care vor trece pe acolo.

În informarea primită de la CNAIR se menționează că începând de luni, 19 august, vor debuta lucrările de reabilitare a DN1 (Covoare asfaltice cu MAS16 cu frezare 4 cm și marcaje rutiere pe tronsonul DN1 km 481+500 – 486+500). Lucrările de construcție a drumurilor vor avea loc până pe 8 octombrie.

Administratorul DN1, CNAIR / DRDP, a anunțat de asemenea că executantul va începe lucrările cu decopertarea stratului de asfalt existent, toate lucrările urmând a avea loc pe timpul nopții.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.