Un bărbat a cerut ajutorul salvamontiştilor, joi, după ce s-a rătăcit cu maşina pe un drum forestier de pe Muntele Mic, în judeţul Caraş Severin. Şoferul încerca să ajungă la Orăştie, iar GPS-ul l-a îndrumat greşit.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Echipa Salvamont Muntele Mic a intervenit, joi, pentru recuperarea unui bărbat care s-a rătăcit cu maşina pe un drum forestier, din cauza GPS-ului care l-a îndrumat greşit.

„L-a băgat GPS-ul pe un drum greşit, nu s-a oprit şi a mers tot mai în faţă şi a fost tot mai rău. După ce am fost solicitaţi, am ajuns la el, dar nu avem utilaje să-l putem scoate şi am chemat pe cineva să vină cu un tractor”, a declarat Alin Albu de la Salvamont Muntele Mic, citat de Mediafax.

El a spus că maşina este înmatriculată în Mehedinţi, iar şoferul dorea să ajungă la Orăştie.

Sursa: Mediafax

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.