40 de tineri cu vârsta între 14 și 19 ani, din județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara și Gorj, pot participa gratuit la o tabără organizată la Straja, în județul Hunedoara, dacă se înscriu în proiectul școlii de vară ”Sport și nutriție în natură pentru TINEri” finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Proiectul este implementat de Asociația Descoperă Muntele și are ca scop principal creșterea numărului de tineri care practică un stil de viață sănătos, în comuniune cu natura, prin intermediul unei tabere de sport și nutriție ce va avea loc în perioada 1-7 septembrie 2019.

În cadrul taberei, tinerii vor participa la patru ateliere de educație fizică și sport, șapte ateliere de nutriție, șapte ateliere de educație în natură și un atelier de igienă dentară.

Cei care doresc să se afle printre cei 40 de beneficiari ai acestei tabere gratuite trebuie să completeze formularul de înscriere până cel târziu în 24 august 2019, la ora 23.59. În 25-26 august va avea loc selecția aplicanților, iar la finalul zilei de 26 august vor fi anunțați cei patruzeci de norocoși aleși.

Pentru înscriere este necesară completara formularului de la adresa de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_TdChDNU_APg4GGbjQ7SNqm1r-AoKWA5A7hz2rR9uuRTvBA/viewform

Pentru orice întrebări, poate fi contactat reprezentantul organizatorilor taberei, domnul Marius Bucur (Telefon: 0727 851654 sau E-Mail: descoperamuntele@gmail.com)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.