Iubitorii muzicii rock sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a Gugulan Rock Open Air Festival, care se desfăşoară în cartierul Teiuş din Caransebeş.

“Nu uitaţi să luaţi cu voi buna dispoziţie, pentru că vorbim de câteva zile intense, cu multe concerte, concursuri, ture cu bicicleta şi multe altele. Gugulan Rock Open Air Festival are ca principale activităţi, pe lângă concerte muzicale de cea mai bună calitate cu formaţii de artişti din ţară şi din străinătate, concursuri distractive pentru toate vârstele în timpul zilei, ture de biciclete în zona imediat învecinată a Caransebeşului, drumeţii şi vizitarea obiectivelor principale din zonă”, a declarat preşedintele Asociaţiei Culturale Gugulan Rock, Cosmin Mihuţa, organizator al manifestării.

Vineri, pe scenă au urcat Lucky Thirteen, Magica, Anabioz, Domino şi Timpuri Noi. Seara a continuat cu muzică acustică, la foc de tabără. Sâmbătă, iubitorii de gen îi vor putea urmări pe Terra Infernal, Times of Need, Sur Austru, Grai şi Saturnus. Toate spectacolele încep la ora 19,00.

Pentru cei veniţi din alte localităţi sau din afara graniţelor, campusul dispune de o zonă special amenajată de camping, publicul având acces la zona de catering, duşuri sau toalete ecologice.

Manifestarea este organizată de Asociaţia Culturală Gugulan Rock, în parteneriat cu Primăria Caransebeş şi Casa de Cultură “George Suru” din municipiu. 

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.