Iubitorii muzicii rock sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a Gugulan Rock Open Air Festival, care se desfăşoară în cartierul Teiuş din Caransebeş.

“Nu uitaţi să luaţi cu voi buna dispoziţie, pentru că vorbim de câteva zile intense, cu multe concerte, concursuri, ture cu bicicleta şi multe altele. Gugulan Rock Open Air Festival are ca principale activităţi, pe lângă concerte muzicale de cea mai bună calitate cu formaţii de artişti din ţară şi din străinătate, concursuri distractive pentru toate vârstele în timpul zilei, ture de biciclete în zona imediat învecinată a Caransebeşului, drumeţii şi vizitarea obiectivelor principale din zonă”, a declarat preşedintele Asociaţiei Culturale Gugulan Rock, Cosmin Mihuţa, organizator al manifestării.

Vineri, pe scenă au urcat Lucky Thirteen, Magica, Anabioz, Domino şi Timpuri Noi. Seara a continuat cu muzică acustică, la foc de tabără. Sâmbătă, iubitorii de gen îi vor putea urmări pe Terra Infernal, Times of Need, Sur Austru, Grai şi Saturnus. Toate spectacolele încep la ora 19,00.

Pentru cei veniţi din alte localităţi sau din afara graniţelor, campusul dispune de o zonă special amenajată de camping, publicul având acces la zona de catering, duşuri sau toalete ecologice.

Manifestarea este organizată de Asociaţia Culturală Gugulan Rock, în parteneriat cu Primăria Caransebeş şi Casa de Cultură “George Suru” din municipiu. 

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania