Jamie Oliver a dat vina pe Brexit pentru prăbuşirea lanţului său de restaurante şi spune că grijile i-au stricat aniversarea de 40 de ani, potrivit Daily Mail.

Cunoscutul chef şi om de televiziune Jamie Oliver spune că oamenii au încetat să mai mănânce în restaurante din cauza nesiguranţei create de Brexit.

”Aniversarea mea de 40 de ani a fost distrusă. Am crezut că sunt destul de mare şi de deştept ca să fac faţă schimbărilor aduse de anunţarea Brexitului, după referendumul din 2016. Însă lumea s-a schimbat, strada s-a schimbat, a început să fie mai mult bazată pe Uber. Ni s-a schimbat şi concurenţa, iar noi păream mai puţin diferiţi decât înainte”, a spus Oliver.

Cele mai multe dintre restaurantele deţinute de Oliver s-au închis în urmă cu trei luni. ”Sunt sigur că am învăţat o lecţie importantă care îmi va permite să fac lucruri incredibile în următorii 20 de ani într-un mod foarte foarte diferit, doar că nu ştiu care este acel mod deocamdată”, a mai comentat bucătarul citat de BBC4.

În jur de 1000 de persoane şi-au pierdut locul de muncă atunci când toate cele 25 de restaurante sub brandurile Italian, Barbecoa şi Fifteen, deţinute de Oliver au fost închise.

Oliver a investit 13 milioane de lire sterline pentru a opri prăbuşirea reţelei de restaurante, dar compania a pierdut într-un singur an 29 de milioane de lire sterline.

Sursa: Mediafax


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

1 COMENTARIU

  1. […] Jamie Oliver a dat vina pe Brexit pentru prăbuşirea lanţului său de restaurante şi spune că grijile i-au stricat aniversarea de 40 de ani, potrivit Daily Mail. Cunocutul chef şi om te televiziune Jamie Oliver spune că oamenii au încetat să mai mănânce în restaurante din cauza nesiguranţei create de Brexit. ”Aniversarea mea de 40 de ani a fost distrusă din cauză că mă tot gândeam «chiar, ce se întâmplă aici»”, a spus Oliver pentru BBC Radio 4. [ 186 more words ] https://stiriletransilvaniei.ro/…/jamie-oliver-da-vina…/ […]

Comments are closed.