O fetiță în vârstă de 5 ani s-a accidentat astăzi în timp ce se afla cu familia în apropiere de Șaua Caprei, la peste 2000 m altitudine, în Munții Făgăraș. În cădere, copilul a suferit un traumatism cranian și a fost dus la baza Salvamont Argeș, de unde va fi transportat și preluat de un echipaj al Ambulanței Sibiu.

”SAJ Sibiu a trimis o ambulanta de tip C2 spre Balea. În apropiere de Șaua Caprei, o fetita 5 ani a alunecat de pe cărare și a căzut de pe creastă aproximativ 150-200 m spre Lacul Capra, pe grohotiș și teren accidentat. Fetița prezintă traumatism cranian cu marca temporala, excoriatii faciale, este constienta și fara afectare neurologica deocamdata”, a declarat Crinu Scridon, purtător de cuvânt al SAJ Sibiu.

Potrivit aceleiași surse, copilul accidentat a fost scos din zonă accidentată de tată și dus la punctul de prim ajutor Salvamont, unde s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD din Argeș.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.