fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUPeste 100 de meșteri vor fi prezenți la Târgul Olarilor de la...

Peste 100 de meșteri vor fi prezenți la Târgul Olarilor de la Sibiu

Publicat în

spot_img
spot_img

Peste o sută de meşteri olari din toată ţara şi-au anunţat prezenţa, pe 31 august şi 1 septembrie, la târgul organizat în Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului.

„Târgul Olarilor, cel mai longeviv eveniment al Sibiului cultural, face trecerea de la vară la toamnă în acest an. Ediţia cu numărul 53 a evenimentului se desfăşoară în 31 august – 1 septembrie, în Piaţa Mare din Sibiu, şi reuneşte meşteri din toate colţurile ţării. Nu vor lipsi demonstraţiile la roata olarului şi atelierele mult îndrăgite de cei mai mici vizitatori ai târgului. Peste 100 de meşteri din Corund, Braniştea, Horezu, Oboga, Vădastra, Baia Mare şi Obârşa sunt aşteptaţi la Târgul Olarilor de la Sibiu”, precizează organizatorii, într-un comunicat transmis luni presei.

Vizitatorii vor avea ocazia să îşi cumpere produse decorative, dar şi oale, ulcele, farfurii, căni, cahle pentru soba de teracotă, clopoţei de lut şi instrumente muzicale.

Unii meşteri olari vor lucra chiar în Piaţa Mare din Sibiu, unde vor transforma lutul în oale şi căni.

Târgul Olarilor va fi deschis vizitatorilor între orele 9,00 – 21,00. 

Redactia

Articole recente

Primăria Arad anunță prima acțiune de dezinsecţie din acest an

Primăria Municipiului Arad anunță cetățenii orașului că joi, 4 aprilie și vineri, 5 aprilie 2024 se vor desfășura activităţi de dezinsecţie pe domeniul public și privat al municipalității.

Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul e-Factura, extinsă până la 31 mai

De la implementarea sistemului RO e-Factura, Ministerul Finanţelor a avut numeroase discuţii şi întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri pentru îmbunătăţirea platformei, iar prelungirea perioadei permite persoanelor impozabile să îşi continue adaptarea procedurilor/sistemelor la noile cerinţe, pentru a evita sancţiunile.

Spitalul din Rupea va fi modernizat, după 50 de ani de la construcție

Valoarea investiției este de 101.872.000 lei, iar durata de realizare a obiectivului este estimată la 28 de luni

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Mai multe articole de același fel