Studenţi de la zece universităţi din România au venit într-un schimb de experienţă la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, unde în perioada 19-25 august 2019 se organizează tabăra studenţească MindSpark. Aflată la prima ediţie, această tabără de vară, organizată de Asociaţia StudPAC, din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, aduce împreună 30 de studenţi de la zece universităţi din România, într-un proiect de dezvoltare a unor modele de bune practici în mediul universitar.

Studenţii participanţi sunt cazaţi în Campus Haşdeu şi timp de o săptămână, alături de studenţii organizatori, participă la workshopuri creative şi cursuri non-formale care au menirea de a crea o comunitate studenţească activă şi unită.

Cu specializări diverse, de la energetică şi ştiinţe agricole, la drept şi sociologie, tinerii prezenţi la Cluj-Napoca au un numitor comun, dorinţa de implicare în societate şi învăţarea continuă.

“A fost o idee îndrăzneaţă să organizăm această tabără, este primul proiect mare pe care asociaţia noastră studenţească îl gestionează şi ne bucurăm că Universitatea Babeş-Bolyai ne-a ajutat să punem în aplicare această idee.” declară organizatorii.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania