fbpx
16.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAAutobuzul cu Jazz circulă astăzi la Deva

Autobuzul cu Jazz circulă astăzi la Deva

Publicat în

spot_img
spot_img

Devenii care vor alege astăzi să circule cu mijlocele de transport în comun vor avea parte de o surpriză muzicală. În avanpremiera evenimentului Deva Jazz Festival, în oraş va circula ,,Autobuzul cu Jazz”. Astfel, cei care se vor urca în autobuzul de pe linia nr. 6 (Gară-Casa de Cultură-Spitalul Judeţean-Policlinica Veche-Minerului şi retur) vor putea asculta live trupa de jazz „Alin Gheju Quartet”. Maşina va pleca la ora 15:00 din zona Gării Deva.

În ,,Autobuzul cu Jazz” va urca şi primarul orașului, Florin Oancea, el urmând să îi însoțească pe membrii trupei pe tot traseul.

Cea de-a doua ediţie a festivalului de jazz în aer liber de la Deva are loc în 30 august, 31 august și 1 septembrie 2019, începând cu ora 19:00, în Parcul Cetății din oraș. De la jazz-ul clasic la cele mai noi forme de exprimare artistică, iubitorii acestui gen de muzică vor avea ocazia să se bucure de libertatea creatoare a unor artiști desăvârșiți.

Evenimentul va fi condimentat cu workshop-uri și ateliere muzicale pentru copii, expoziţie de fotografie, lansare de carte şi expoziţie de sculptură, târg de viniluri dar şi alte multe surprize pregătite pentru participanţii de toate vârstele.

Intrarea la Festivalul de Jazz este liberă!

ȘTIRILE TRANSILVANIEI este partener media al evenimentului.

Redactia

Articole recente

Amenda aplicată pentru inscripţia de pe statuia Kölcsey din Carei a fost anulată în primă instanţă

Primăria Carei a fost amendată de Direcţia Judeţeană pentru Cultură Satu Mare, la sfârşitul lunii aprilie a anului trecut, la două săptămâni după dezvelirea statuii poetului care a scris versurile imnului maghiar, pe motiv că pe monument se aflau numai inscripţii în limba maghiară

Cătălin Munteanu, organizatorul festivalului „Talpa iadului” vorbește, la „Click pe viață”, despre numele inedit al unui eveniment de cultură

Cătălin Munteanu, organizatorul festivalului „Talpa iadului” vorbește, la „Click pe viață”, despre numele inedit al unui eveniment de cultură

Incendiul de pădure din zona Lăpuşna s-a extins pe 40 de hectare din cauza vântului

Intervenţia pompierilor şi a personalului în sprijin se concentrează, în principal, pe crearea unei linii de protecţie pentru limitarea propagării incendiului

Au înflorit bujorii de stepă de la Zau de Câmpie

Bujorii de stepă (Paeonia tenuifolia) din Rezervaţia Botanică de la Zau de Câmpie, cel mai înalt loc din lume în care această plantă s-a adaptat, au început să înflorească un pic mai devreme decât de obicei, pe fondul temperaturilor ridicate.

Mai multe articole de același fel

Dezbatere privind educația pentru sustenabilitate, sub egida Alianței Timișoara Universitară

Sub egida Alianței Timișoara Universitară (ATU), Universitatea Politehnica Timișoara a organizat și găzduit vineri, 12 aprilie 2024, în Sala Senatului, o dezbatere cu tema „Universitățile timișorene:  educație și acțiune pentru sustenabilitate”, la care au fost invitate, alături de instituțiile de învățământ superior, instituțiile autorității publice și reprezentanții mediului economic.