Timișoara vrea să atingă un nou Record Mondial la iluminat. În anul 1884 Timișoara a devenit primul oraș european iluminat electric. În momentul de față, după 135 de ani, a sosit momentul să se facă o nouă premieră.
Timișorenii vor dobândi un nou record mondial Guinness World, chiar în Iulius Town Timișoara, spun organizatorii: cele mai multe lumini LED aprinse simultan.

Evenimentul este programat pentru sâmbătă, 31 august, ora 19:30 la Iulius Town Timișoara, P-ța Consiliului Europei, în fața clădirii UBC 3.

Și tot organizatorii s-au pregătit cu 10.000 de brățări LED aprinse simultan. ”Vino să fii alături de Timișoara și să ne distrăm împreună! Pavel Bartoș, Smiley și Feli vor fi prezenți la acest mare eveniment. Nu uita că TU ești cel mai important” le transmit aceștia timișorenilor.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.