Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, va rămâne definitiv în funcție până la următoarele alegeri, după ce Tribunalul Sibiu a dispus astăzi anularea ordinului emis de fostul prefectul de Sibiu, Adela Muntean, prin care s-a constatat încetarea înainte de termen a mandatului acesteia.

Decizia fostului prefect venise după ce primarului municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a fost declarată în stare de incompatibilitate de către ANI.

Instanța a decis anularea ordinului prefectului, precum și plata retroactiva a salariului primarului pe toată perioada cât a fost suspendată din funcție.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.