Alexandru Raul Todoran, elev al Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie, a obținut medalia de aur la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Juniori (European Junior Olympiad in Informatics – eJOI), competiție care se desfășoară între 23 și 29 august la Maribor, în Slovenia.

Alexandru este abolvent al clasei a VII-a și face parte din în lotul național, format din patru elevi, care a reprezentat România la această prestigioasă competiție.

Elevul a fost felicitat de conducerea unității de învățământ în care studiază, precum și de cea a Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Hunedoara.

„Ne exprimăm admirația și recunoștința pentru acest rezultat excepțional al lui Alexandru, față de profesorii și părinții care i-au transformat pasiunea în performanță! Gratitudinea noastră este cu atât mai mare cu cât acest palmares se adaugă succeselor de viață plămădite de-a lungul celor 100 de ani de activitate a Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie”, au declarat reprezentanții IȘJ Hunedoara.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.