Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu a emis astăzi o alertă prin sistemul de urgență RO–Alert prin care populația este avertizată asupra prezenței unui urs în stațiunea Păltiniș, județul Sibiu. Au fost avertizați atât cei prezenți pe raza stațiunii Păltiniș cât și locuitorii din municipiul Sibiu.

”A fost semnalată prezența unui urs pe raza stațiunii Păltiniș , zona taberei Șanta. Evitați zona, în caz de pericol, apelati 112!”, este mesajul transmis populației.

Alerta a fost lansată în urma unui apel primit pe 112 din partea unui turist.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.