fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDUSR Năsăud are o nouă conducere! Obiectivul principal, Primăria Năsăud

USR Năsăud are o nouă conducere! Obiectivul principal, Primăria Năsăud

Publicat în

spot_img
spot_img

Începând cu luna august 2019, filiala locală Năsăud a Uniunii Salvați România (USR) are o nouă conducere, statutar aleasă prin votul universal al membrilor organizației.


Astfel, pentru următorii doi ani, Biroul Local USR Năsăud va fi format din președintele Ioan-Emilian Gabor, acesta fiind și vicepreședinte al organizației județene USR Bistrița-Năsăud, precum și din vicepreședinții Sorin Istrate, Dorel Ionașc, Mălin Scridon și Pavel Bulea.

Echipa USR Năsăud, condusă de aceștia, va gestiona campania electorală și alegerile locale din iunie 2020, având ca obiectiv câștigarea fotoliului de primar și a majorității în Consiliul Local Năsăud.

Doresc să le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. 
Îmi propun să dau o altă dinamică filialei locale și să ridicăm standardele privind modul în care se face politică la nivel local, venind cu noi moduri de abordare, adaptate timpului în care trăim și cu un program de activitate cu care fiecare cetățean să se identifice și să simtă că vocea sa este auzită„, transmite noul președinte al USR Năsăud, Emilian Gabor.

În prezent, filiala locală USR Năsăud desfășoară un program intensiv de strângere de semnături pentru susținerea candidatului Alianței 2020 USR PLUS, Dan Barna.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Sâmbătă, ora 21:45 Israel – România. Un meci care ne poate duce la Euro

Naționala de fotbal a României va întâlni sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 21.45, în deplasare, selecționata Israelului, meci contând pentru grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024.