Alfred Simonis, deputat PSD de Timiș, susține că Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva, unde CNAIR a reziliat contractul cu constructorul în momentul în care lucrările erau finalizate în proporție de 99 la sută, va fi deschis circulației la finele lunii septembrie. Simonis spune că informația a aflat-o chiar de la ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

„Am discutat înainte de conferința de presă cu dl ministru Cuc, care m-a informat că până la finalul lunii septembrie deschide locul 3 al autostrăzii. E posibil ca în anumite zone să mai lucreze sub trafic”, a spus Simonis într-o conferință de presă care a avut loc astăzi la Timișoara.

Contractul pentru realizarea lotului 3 al Autostrăzii Lugoj-Deva a fost reziliat, recent, de CNAIR, când lucrările erau efectuate în proporție de 99 la sută, ministrul Transporturilor anunțând atunci că decizia a fost luată ca urmare a numeroaselor nereguli descoperite pe șantier. Lucrările rămase de efectuat sunt executate de CNAIR.

Alfred Simonis a fost reales, recent, în funcția de lider al grupului PSD în Camera Deputaților.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.