Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță printr-un comunicat de presă că sâmbătă, 7 septembrie, în intervalul orar 08:00 – 18:00, traficul rutier va fi închis pe drumul naţional DN 7C (Transfăgărășan), între Barajul Vidraru și Bâlea Lac, km 62+000 – km 116+808.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Măsura vine ca urmare a desfășurării competiției de triatlon TRANSFIER organizată de ASOCIATIA CLUB SPORTIV NO STRESS.

Reprezentanții CNAIR roagă toți conducătorii auto să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.