Un şofer a fost filmat circulând pe contrasens pe audostrada Transilvania, între Turda şi Câmpia Turzii, în judeţul Cluj. Imaginile au fost postate pe Facebook şi au atras zeci de comentarii şi sute de distribuiri.

Pe pagina de Facebook Știrile Transilvaniei găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

Filmul în care apare maşina care rula pe contrasens, pe autostrada A3, între Turda şi Câmpia Turzii, a fost făcut de un şofer care se deplasa regulamentar, pe celălalt sens şi a fost postat pe Facebook.

Pe contrasens pe A3 Campia turzii – Turda

Pe contrasens pe A3 Campia turzii – Turda

Publicată de Stop Accidentelor! pe Sâmbătă, 7 septembrie 2019

În imagini se vede cum maşina se deplasează cu viteză pe contrasens.

Postarea a atras repede zeci de comentarii şi sute de distribuiri.

În ultima perioadă, tot mai mulţi şoferi au fost filmaţi pe contrasens pe autostrăzi. În cel mai recent caz, de la mijlocul lunii august, şoferul care a filmat o maşină pe contrasens pe A3, Bucureşti-Ploieşti, a sunat şi la 112.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.