Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Stimate domn comisar Berbeceanu, raportez, să trăiți!

Respectiva Bianca Andreescu era într-o stare avansată de extaz patriotic, după toate mesajele de admirație primite de la potențialii săi conaționali – ăia care erau, dar care nu au fost să fie. A evitat, astfel, elanul potențial ușor naționalist al fanilor de tenis de la Țebea (fanii, nu Țebea!) care suntem, temându-se, de asemenea, să nu fie tentată de copioasa bunăstare și exotismul unic al pitoreștii noastre țări! A optat, astfel, pentru o reculegere la mormântul părintelui Arsenie Boca. Aici, Andreescu nu a avut loc de acel simbol al spiritualității României moderne care este roaba Domnului Loredana Chivu.

A se vedea dovada mai jos, să trăiți!

În încercarea de a-și propovădui smerenia cât mai multor enoriași virtuali, aceasta a petrecut ore întregi pozând din cat mai multe unghiuri, după care a mai petrecut o săptămână măsurându-le exactitatea cu ajutorul unui liniar, fiindcă își uitase raportorul acasă.

Intr-un final, mulțumită de rezultat, Chivu a mai petrecut trei zile și trei nopți spovedindu-și păcatele din ultimele 24 de ore (de dinainte de a ajunge la mănăstire) unor călugări plăcut surprinși să se trezească cu roaba sub sutană, care roabă, ușor amețită în urma mișcării de rotație în jurul propriei sale axe, necesară creării unor fotografii de calitate pentru publicarea pe rețelele de socializare online, a greșit direcția de mers, nimerind din greșeală în chilii.

Aceasta s-a dezmeticit doar când a simțit mișcând spasmotic moaștele parintelui, pe care le pupa de zor în întuneric și care erau, de fapt, vii. Între timp, Andreescu, uluită de noutatea acestor evenimente culturale, a facut un atac de panică și s-a refugiat în incinta ambasadei canadiene.

Raportez că urmează să fie transportată cu escorta și asistenta medicală de specialitate la Aeroportul Otopeni, de unde va zbura, în avionul lui Ion Țiriac, direct înapoi în Canada. În declarația dată de acesta, Țiriac menționează că speră ca șocul cultural care a dus la acest incident să nu reprezinte un prematur sfârșit al carierei profesionale a acestei tenismene de talie mondială.

Cu stimă și respect, subalternul d-voastra loial, Ghiță.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania