Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că în urmă cu puțin timp, pe autostrada Lugoj-Deva, în apropiere de Ilia, a avut loc un accident deosebit de grav. Din primele informații două persoane și-au pierdut viața, iar o alta este grav rănită, în urma impactului violent dintre un ansamblu TIR, o dubiță și o platformă auto.

Accident mortal pe autostrada A1 în zona Ilia – video

Publicată de ISU Hunedoara pe Miercuri, 18 septembrie 2019

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este întreruptă pe sensul către Sibiu al Autostrăzii A1 Ilia – Sibiu, la kilometrul 385, în zona localităţii Ilia, judeţul Hunedoara, din cauza unui accident. În urma coliziunii dintre un ansamblu de vehicule, o autoutilitară şi o platformă auto, au rezultat trei victime. Se efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea cauzelor accidentului”, au anuntat reprezentanții INFOTRAFIC.

În urma evenimentului rutier, circulaţia rutieră este complet blocată pe sensul de mers Ilia-Sibiu. 

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.