Toamna Orădeană, unul dintre cele mai longevive evenimente orădene, cu un istoric de peste 28 ani, se reinventează și devine din acest an ORADEA FestiFall. Evenimentul va avea loc în Piața Unirii și pe pietonala Vasile Alecsandri, în perioada 3-6 octombrie.

Muzică bună este una din principalele componente ale festivalului, iar anul acesta, atmosfera la scena principală Oradea FestiFall va fi asigurată de Vama, The Rock (AD/DC Tribute Band), 3SudEst, Smiley, Mihail și The Motans.

The Rock sunt primii care vor urca pe scenă, vineri, 4 octombrie, de la ora 20:30, aducând publicului orădean un repertoriu alcătuit din piesele celebrei trupe AC/DC. Seara va continua cu un concert Vama, de la ora 21:30.

În seara zilei de sâmbătă, de la ora 20:30, vom cânta alături de 3SUDEST – una dintre cele mai de succes formații românești, membrii ei fiind supranumiți „regii muzicii dance”. Tot sâmbătă ne vom bucura de un concert LIVE susținut de carismaticul Smiley, pe care abia așteptăm să-l ascultăm.

Ultima seară din festival aduce tot două concerte LIVE. Mihail este cel care va deschide seara la ora 20:30, urmând ca de la ora 21:30 pe scenă să urce îndrăgita trupă The Motans. Seara se va încheia cu un spectacol de artificii și muzică.

Încă din anul 2016, Toamna Orădeană a cunoscut o transformare de conținut, evenimentul evoluând pe parcursul ultimelor 3 ediții într-un festival care pune în valoare spațiile urbane orădene prin muzică bună, teatru, artă stradală, gastronomie și distracție specifică unui oraș cu un bogat bagaj cultural. Noul nume al Toamnei Orădene, Oradea FestiFall, este o confirmare a evoluției în timp atât a acestui eveniment, cât și a orașului nostru.

ORADEA FestiFall îmbracă natural conceptul evenimentului cunoscut ca Toamna Orădeană, păstrând totodată “pedigree-ul” acestuia: un festival de toamnă care sărbătorește bucuria de a fi orădean, în același timp invitând turiștii și locuitorii din regiune la un festival veritabil, cu participare gratuită.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania